Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sdujeki36g kérdése:
A barátom lajkolgassa egy lány képét? Tetszik neki?
Figyelt kérdés
meg kerdeztem hogy tetszik e neki azt mondta hogy nem azert lajkolta a képét ha nem tetszett neki a idézett. Nem tudom el e higyjem utana meg azt is mondta hogy szép lány nem csúnya de nem tetszik neki. szerintettek?2020. máj. 2. 11:05
1/16 anonim válasza:
Amúgy is jóbarátok vagy csak teljesen ismeretlen csaj képeit lájkolgatja?
Mert pl engem 1-2 fiúbarátom minden képem lajkolja (azt is amin csak egy táj van) de azért mert szimplán jóba vagyunk.
3/16 anonim válasza:
Aztán mi honnan a búbánatos vöcsökből tudjuk, hogy tetszik-e neki a lány, vagy sem?
4/16 anonim válasza:
Ha másokat nem lájkol, és ez a lány nem a barátja, haverja, akkor gyanús.
5/16 anonim válasza:
Egyrészt mi ezt látatlanul nem tudjuk megmondani, másrészt nem kell mindent túlgondolni. (És bocsi, de nagyon zavar a helyesírásod.)
6/16 anonim válasza:
ha tetszik is neki akkor mi van? nem te vagy az egyetlen no a vilagon. addig orulj, ameg csak lajkolja oket.
7/16 qkker1 válasza:
"Utolsó gondolkozz mielőtt beszélsz... Nem magyar iskolába jártam"
Attól még van minden böngészőnek helyesírás-ellenőrzője, még telefonon is, lehet használni!
9/16 A kérdező kommentje:
Én 18 barátom 22
2020. máj. 2. 13:10
10/16 anonim válasza:
A 7-es vagyok, Németországban élek, és ennek ellenére képes vagyok helyesen írni magyarul.
EZ NEM magyarázat az igénytelenségre, meg a helytelen írásmódra!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!