Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Veletek is van ilyen? Vagy csak én vagyok idióta? 😅
17/f
Barátnőmmel már 5 és fél hónapja együtt vagyunk.
Kb 10 hónapja ismertem már mikor összejöttünk de ez mellékes (én voltam a kezdeményező, aztán elutasított aztán később belémszeretett és akkor már ő kezdeményezett)
Lényeg a lényeg
Ugye mikor még csak ismerősök voltunk sokat beszélgettünk, nagyon sokat. Sok mindent megosztott velem. Volt amikor elkezdett az exe után sírni nekem pedig jól tudta hogy bejön nekem.. Gondolom nem kell mondanom mennyire szar volt ez nekem 😅
Az exe az a tipik kigyurt szőke magas 'álompasi' aki után minden lánynak csorog a nyála. Emlékszem egyszer volt amikor sírt nekem utána hogy elküldte a faszi kockahasát hogy mennyire hiányzik neki hogy fogdossa meg rák tudja mi.. Amúgy több hónapig depis voltam miatta, nem a konkrét eset miatt hanem minden miatt. Volt amikor hajnal 3-ig fent voltam és csak bámultam a falat
Mikor összejöttünk nem volt semmi gond, most sincs, ne hogy azt higgyétek csak vannak azok a pillanatok amikor neki mindenféleképpen meg kell említenie az exét 🤷♀️
Ami nekem rohadt szarul esik. Mindenkinél van ez a dolog ha a párja az exéről beszél akkor szarul érzi magát de ma volt egy ilyen hogy
Egyik haverommal kint voltunk (nem vagyok az a nagyon kigyúrt srác de én is edzek azért), közben videochateltünk barátnőmmel funból és mondta a srác hogy "hm.. Kéne egy V alak" (a kockahas alatt V alakot formaz két vonal, tudjátok mire gondolok) azt mondtam kölcsön adjam? Viccből.
Aztán barátnőm megszólal hogy "kérd el az exemét"
Én meg csak így 🙃
Egyszer már beszéltem neki erről, pár hónapja hogy nem szeretem ha szóba hozza az exét
És nem tudom mit gondoljak, eléggé bánt a dolog.
Nem akarom megint szóvá tenni hogy hé azért ezt ne már 😅 mert cikinek érezném vagy idk
Veletek is van ilyen? Mi a véleményetek erről az egészről? Annyira őszintén amennyire csak lehet
Köszönöm
Azt elfelejtettem megemlíteni hogy barátnőm 18
Az exe huszonfelüli, nem tudom pontosan se egy suliba jártak
Szerintem a barátnődnek nem te kellesz igazán hanem az exe.
Nekem is fáj ha szóba jönnek, de hát egyszer voltak. Csak nekem ne beszéljen róla, és ne gondoljon rájuk.
Szerintem ha az utóbbi kettő van akkor az kb olyan mintha nem lépett volna túl rajta és akkor minek van velem?
Szó mi szó, szerintem neki még mindig sokat jelent az exe.
#2 vagyok
Itt nem igazán számít a csávónak a kora. Max a barátnődé, de a véleményem még mindig ugyan az.
Amúgy nem tom
Érzem hogy szeret, azt is hogy őszintén mosolyog amikor velem van csak na... 😅
Ezekszerint te ezt közel fél éve hallgatod...
Szerintem, ha nincs ló jó a szamár is helyzet áll fent. Ne mondjam melyik vagy.
Ha ennyire látványosan őt bálványozza még mindig akkor miért nem zavarod vissza hozzá? Legyél már kicsit tökösebb. Attól lehet jobban tetszenél neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!