Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Veletek is van ilyen? Vagy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mh.. kérdése:

Veletek is van ilyen? Vagy csak én vagyok idióta? 😅

Figyelt kérdés

17/f

Barátnőmmel már 5 és fél hónapja együtt vagyunk.

Kb 10 hónapja ismertem már mikor összejöttünk de ez mellékes (én voltam a kezdeményező, aztán elutasított aztán később belémszeretett és akkor már ő kezdeményezett)

Lényeg a lényeg

Ugye mikor még csak ismerősök voltunk sokat beszélgettünk, nagyon sokat. Sok mindent megosztott velem. Volt amikor elkezdett az exe után sírni nekem pedig jól tudta hogy bejön nekem.. Gondolom nem kell mondanom mennyire szar volt ez nekem 😅

Az exe az a tipik kigyurt szőke magas 'álompasi' aki után minden lánynak csorog a nyála. Emlékszem egyszer volt amikor sírt nekem utána hogy elküldte a faszi kockahasát hogy mennyire hiányzik neki hogy fogdossa meg rák tudja mi.. Amúgy több hónapig depis voltam miatta, nem a konkrét eset miatt hanem minden miatt. Volt amikor hajnal 3-ig fent voltam és csak bámultam a falat

Mikor összejöttünk nem volt semmi gond, most sincs, ne hogy azt higgyétek csak vannak azok a pillanatok amikor neki mindenféleképpen meg kell említenie az exét 🤷‍♀️

Ami nekem rohadt szarul esik. Mindenkinél van ez a dolog ha a párja az exéről beszél akkor szarul érzi magát de ma volt egy ilyen hogy

Egyik haverommal kint voltunk (nem vagyok az a nagyon kigyúrt srác de én is edzek azért), közben videochateltünk barátnőmmel funból és mondta a srác hogy "hm.. Kéne egy V alak" (a kockahas alatt V alakot formaz két vonal, tudjátok mire gondolok) azt mondtam kölcsön adjam? Viccből.

Aztán barátnőm megszólal hogy "kérd el az exemét"

Én meg csak így 🙃

Egyszer már beszéltem neki erről, pár hónapja hogy nem szeretem ha szóba hozza az exét

És nem tudom mit gondoljak, eléggé bánt a dolog.

Nem akarom megint szóvá tenni hogy hé azért ezt ne már 😅 mert cikinek érezném vagy idk

Veletek is van ilyen? Mi a véleményetek erről az egészről? Annyira őszintén amennyire csak lehet

Köszönöm

2020. ápr. 29. 17:45
1 2
 1/14 A kérdező kommentje:

Azt elfelejtettem megemlíteni hogy barátnőm 18

Az exe huszonfelüli, nem tudom pontosan se egy suliba jártak

2020. ápr. 29. 17:52
 2/14 anonim ***** válasza:
93%

Szerintem a barátnődnek nem te kellesz igazán hanem az exe.

Nekem is fáj ha szóba jönnek, de hát egyszer voltak. Csak nekem ne beszéljen róla, és ne gondoljon rájuk.

Szerintem ha az utóbbi kettő van akkor az kb olyan mintha nem lépett volna túl rajta és akkor minek van velem?

Szó mi szó, szerintem neki még mindig sokat jelent az exe.

2020. ápr. 29. 17:54
 3/14 anonim ***** válasza:
85%

#2 vagyok

Itt nem igazán számít a csávónak a kora. Max a barátnődé, de a véleményem még mindig ugyan az.

2020. ápr. 29. 17:55
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Hát lehet velem van a baj de ha nekem valaki állandóan az exét emlegetné (jó tudom nem állandóan) én tuti dobnám, hogy "Tessék b+ fussál utánna ha az kell". Mondjuk én alapból is ilyen vagyok de nemtom... Szerintem ez így nem ok. Nem azzal van a baj ha néha megemlíti hanem, hogy nem is tudom... Ebből az egészből nekem az jön le hogy az exe egy isten te meg így vagy és kész amíg nem lesz másik isten... Vagy lehet nem kéne ilyen őszintén? 😅
2020. ápr. 29. 17:55
 5/14 anonim ***** válasza:
85%
#4 szerintem is igazad van:D
2020. ápr. 29. 17:58
 6/14 A kérdező kommentje:

Amúgy nem tom

Érzem hogy szeret, azt is hogy őszintén mosolyog amikor velem van csak na... 😅

2020. ápr. 29. 17:59
 7/14 anonim ***** válasza:
92%

Ezekszerint te ezt közel fél éve hallgatod...

Szerintem, ha nincs ló jó a szamár is helyzet áll fent. Ne mondjam melyik vagy.

Ha ennyire látványosan őt bálványozza még mindig akkor miért nem zavarod vissza hozzá? Legyél már kicsit tökösebb. Attól lehet jobban tetszenél neki.

2020. ápr. 29. 18:01
 8/14 anonim ***** válasza:
51%
Lehet hogy szeret de az nem egyenlő azzal, hogy nah érted... Én is szeretem a legjobb barátom de nem úgy nyilván. De nem akarok a lelkedbe taposni ezzel
2020. ápr. 29. 18:01
 9/14 A kérdező kommentje:
Csak a legőszintébben, nyugodtan
2020. ápr. 29. 18:18
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem veled akarja elfelejteni az exét. Tudta, hogy neked bejön és kapóra jöttél. Elég bunkó dolog, hogy csak így megemlegeti az exét, eléggé bántó módon.
2020. ápr. 29. 19:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!