Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom lajkolgassa egy lány képét? Tetszik neki?
Amúgy nekünk azt honnan kellett volna tudni, hogy te nem magyar suliba jártál? Csak mert úgy mondtad, "gondolkozzál már..."
Amúgy minek pontoztok le, én tényleg nem látok a srác fejébe...
A "lajkolgassa" nem helyesírási kérdés, hanem helyesen beszélésé és ezt nem az iskolában tanulja valaki.
Másrészt mindig meglepö, hogy ha valaki iylen borzalmasan ír, és szólnak érte, akkor egyböl kiderül, hogy nem magyar, csak "véletlen" tud magyarul, érdekel módon erröl elötte szó sincs.
Aki tényleg nem tud rendesen magyaril, mert csak tanult nyelv, az általában már a kérdésnél megemlíti, hogy tudja, nem helyesen ír, és ezért elnézést kér elöre!
A 13-as vagyok, és az elírásokkal, betücserékkel igazatok van, nem néztem át rendesen.
A helyesírási hibák meg nem azok igazán, csak nem tudok hosszú Ö-t és Ü-t írni a billentyüzet miatt, más hiba meg nincs szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!