Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » A barátom lajkolgassa egy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sdujeki36g kérdése:

A barátom lajkolgassa egy lány képét? Tetszik neki?

Figyelt kérdés
meg kerdeztem hogy tetszik e neki azt mondta hogy nem azert lajkolta a képét ha nem tetszett neki a idézett. Nem tudom el e higyjem utana meg azt is mondta hogy szép lány nem csúnya de nem tetszik neki. szerintettek?

2020. máj. 2. 11:05
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
35%
mitol igenytelenseg az hogy valaki nem tud helyesen irni, mert nem tanulta annyit ezt a nyelvet mint pl te #7? mikor angol portalokon olvasgatsz es valaki nem helyesen ir mar semmit sem er a mondanivaloja, egybol abba kotsz bele ahelyett hogy a kerdesere valaszolnal? teljesen ertelmezheto amit a kerdezo kiirt
2020. máj. 2. 14:50
 12/16 anonim ***** válasza:
64%

Amúgy nekünk azt honnan kellett volna tudni, hogy te nem magyar suliba jártál? Csak mert úgy mondtad, "gondolkozzál már..."

Amúgy minek pontoztok le, én tényleg nem látok a srác fejébe...

2020. máj. 2. 15:31
 13/16 anonim ***** válasza:
70%

A "lajkolgassa" nem helyesírási kérdés, hanem helyesen beszélésé és ezt nem az iskolában tanulja valaki.

Másrészt mindig meglepö, hogy ha valaki iylen borzalmasan ír, és szólnak érte, akkor egyböl kiderül, hogy nem magyar, csak "véletlen" tud magyarul, érdekel módon erröl elötte szó sincs.

Aki tényleg nem tud rendesen magyaril, mert csak tanult nyelv, az általában már a kérdésnél megemlíti, hogy tudja, nem helyesen ír, és ezért elnézést kér elöre!

2020. máj. 2. 15:48
 14/16 anonim ***** válasza:
29%
#13 ha valakit ennyire leszolsz, arra figyeljel mar hogy a betuket ne keverd ossze ;-)
2020. máj. 2. 15:54
 15/16 anonim ***** válasza:
21%
13: a te írásodban is van bőven helyesírási hiba 😁 előszőr magadban keresd a hibát.
2020. máj. 2. 18:05
 16/16 anonim ***** válasza:
84%

A 13-as vagyok, és az elírásokkal, betücserékkel igazatok van, nem néztem át rendesen.

A helyesírási hibák meg nem azok igazán, csak nem tudok hosszú Ö-t és Ü-t írni a billentyüzet miatt, más hiba meg nincs szerintem.

2020. máj. 2. 18:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!