Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Középiskolában mindenkinek...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Középiskolában mindenkinek van barátja?

Figyelt kérdés
Általásosságban kérdezem. Én most vagyok középiskolás és van akinek van, van akinek nincs. Olyanok válaszát várom akik már elballagtak kozepsuliból. Általában mindenkinek, függetlenül attól hogy fiú vagy lány, van legalább egy kapcsolata?

2020. ápr. 30. 20:14
 1/8 anonim ***** válasza:
90%

Most írtad le. Van akinek van, van akinek nincs.

Van akinek lesz, van akinek nem.

Változó.

Nekem 15 éves korom végén lett barátom, 16. Szulinapom előtt két nappal. Bár már előtte is úgy viselkedtünk mint akik együtt vannak.

Azóta együtt vagyunk szóval nekem "csak" Egy kapcsolatom volt / van.

2020. ápr. 30. 20:18
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem hinném. Nálunk sokan voltuk úgy az osztályban, hogy egész középiskolás éveink alatt egyetlen egy kapcsolatunk sem volt.
2020. ápr. 30. 20:18
 3/8 anonim ***** válasza:
30%
Igen. Még aki ronda és büdös annak is van mert van az osztályban egy valaki akit nem érdekel.
2020. ápr. 30. 20:52
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nem volt 22 éves koromig. De van akinek lesz.
2020. ápr. 30. 21:39
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Ez nagyon változó. Nálunk középiskolában többen voltunk akiknek nem volt barátja/barátnője. Ez amúgy csak rajtad múlik. Ha valaki megtetszik merj közeledni és meglátod, hogy alakul, nyilván aki nem akarja és nem próbál tenni érte, annak nem is lesz.
2020. ápr. 30. 22:42
 6/8 anonim válasza:
100%

Nekem voltak a sulis éveim elején barátaim

Aztán szép lassan tüntek el mellőlem,de az ilyen barátokért nem kár,mert csak kinevettek meg kibeszéltek a hátammögött ):

Akkor mondtam inkább a magány minthogy rossz barátnőim legyenek akik csak ki akarnak használni!

2020. máj. 2. 18:41
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Nekem sok volt
2020. máj. 2. 19:22
 8/8 anonim ***** válasza:

Tavaly érettségiztünk, több volt osztálytársam is van, akinek a mai napig se volt még meg az első kapcsolata, se csók, se semmi.

Én a 18. szülinapom előtt 2 hónappal jöttem össze az első barátommal, 12. osztály októberében.

2020. máj. 24. 16:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!