Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon nagy, hatalmas erőfeszítések árán sikerült rádöbbentenem egy lányt, hogy mennyire manipulatív a barátja, és szakított vele - és most engem gyűlöl?
De a jelen állapotodban fel tudtál jönni gyakorira és legépelted a kérdést...
Az ilyen szituk mindig lose-lose helyzetek. Vagy pofára esik és azért fog utálni, mert nem figyelmezted, vagy azért, mert beleavatkoztál, nem nyerhetsz.
Persze, emberfüggő...
Ha nem kamu a kérdés, szard le, ha egyszer már bocsánatot kért és megköszönte, erre most jött egy ilyen éles váltás, akkor csináljon amit akar...aztán vagy megszívja, vagy nem...
2: Ismerem nagyon régóta, össze-össze is jöttünk párszor, bár nem sok időre.
3: Jó, igaz, kicsit túldramatizáltam, de tényleg, max vagy 5 percig tudok felkelni/felállni, jön a szédülés-hányás, és egyből megy fel a lázam.
Természetesen nem lefitymálni akartam az állapotod, csak fura volt. :D Minden esetre jobbulást.
Egyébként meg ez egy olyan dolog, hogy ha közel álltatok egymáshoz, jogod van véleményt formálni, hogy te hogy látod a dolgokat, de az ő döntése.
Hogy végül dobta a pasit, az azt mutatja, hogy vagy a) könnyen manipulálható, mert neked is hagyta magát, vagy b) ő is elkezdte látni, hogy igazad van.
Minden esetre most hagyd, vagy előkerül, és rendezitek a dolgokat, vagy nem és akkor ennyit us ért...
Kérlek mondd, hogy ez nem arròl a szokásos 14 éves csajsziròl szòl megint
Vagy csak nekem ennyire ismerős az írásstìlus?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!