Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha a barátnőm manipulatív exe bebeszélte a lánynak, hogy őt szereti, nem engem?
Figyelt kérdés
És most szakítani akar?2023. febr. 15. 11:00
1/10 anonim válasza:
Tapasztalatból mondom: hagyd a fenébe. Akit egy kis rábeszéléssel el lehet csábítani, amellett soha nem lesz nyugodt, békés kapcsolatod. Meg aztán ez az én értelmezésemben nem is valódi szerelem.
2/10 anonim válasza:
Engedd el! De aztán ne fogadd vissza!
3/10 anonim válasza:
Egyetértek velük, engedd el. Jobban jársz.
4/10 anonim válasza:
Tényleg kell neked egy ilyen naív, befolyásolható barátnő?
5/10 anonim válasza:
Hogy lehet valakinek bebeszélni, hogy kit szeret? :D
Szerintem nem teljesen ép az elméje.
6/10 anonim válasza:
De a kérdezőé sem ép, ha ezt a dumát megeszi.
7/10 anonim válasza:
Örülj neki. Megszabadultál egy végtelenül naiv, befolyásolható csajtól.
8/10 anonim válasza:
Ha ez valóban így történt, akkor sosem szeretett téged. Engedd el, ilyen csaj miatt nem érdemes szomorkodni.
9/10 anonim válasza:
Nincs ilyen. Nem lehet senkit semmire rábeszélni, ha ő nem akarja. Az csak a látszat, hogy a "rábeszélés" hatására döntött így. Zsigerből döntött, mert ő is úgy érezte.
10/10 anonim válasza:
Keress mást. Bocs. Nem éri meg harcolni és nem is vszínű, hogy te nyersz, ha még mindig hallgat rá. És ez nem teljesen a manipultív exe hibája, hanem akit manipulálnak. Ha tényleg nem szeretné magasról tojna rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!