Manipulatív üzenetek kivédése?
Mi a jó válasz erre ?
26 éves ffi vagyok és van egy velem egyidős lány barátom. Én akartam tőle többet, ő neki barátja van/ volt akkor is.
Jelenleg én is kapcsolatban vagyok, ő is kapcsolatban van. Sokat dumálunk, barátok vagyunk, azonban volt idő amikor többet akartunk egymástól mindketten, mind a ketten szakítani akartunk a parunkkal, azonban mindig kisiklott és osszevesztunk egymással, így maradtunk barátok és megbeszéltük ez nem működne. Ő zárkózott el, több indok miatt akkor is mikor neki volt barátja nekem senkim és akkor is mikor mind2en kapcsolatban voltunk.
Szoval a kérdés. Sokszor egy szimpla beszélgetés során a nyakamnak ugrik pillanatok alatt és direkt úgy csinálja, hogy vitázzunk.
Beszélgetünk vmirol, majd témát vált, hogy itt egy hotel ez a párodnak biztosnak tetszene, jolereznetek magatokat... ( ilyen gúnyosan )
Ha nem veszem észre amit mond akkor újra próbálkozik. Pl.: mondtam neki, hogy hozzon nekem egy reggelit. Erre ő válaszol, hogy majd a párod csinál neked, hülye vagyok én?? ( korabban sokszor hozott nekem szóval ez is ilyen sertodottség )
Miert csinálja ezt és mi erre a megoldás?
Féltékeny a párodra és ha összejönnél vele egymást nyírnátok.
Úgyhogy én kiiktatnám az életemből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!