Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ettől manipulatív lennék?

Figyelt kérdés

Pár évvel ezelőtt ismerkedtem meg a mostani párommal. Nekem mindig is nagyon kövér férfiak jöttek be (nem, nincs feeder fétisem, és nem én vagyok aki az ilyen kérdéseket kiírta). Ő viszont vékony volt, azonban annyira megfogott, hogy esélyt adtam neki, és azóta is boldog párkapcsolatban élünk.

Fél év után költöztünk össze, és elég hamar feltűnt, hogy a napi cselekedetek közben (munka, takarítás) ami kint van az asztalon, azt viszont megissza/megeszi szépen lassan. Ha úgy hagyom otthon (otthon dolgozik), hogy az asztalán hagyok egy két literes üdítőt, vagy egy nagy tál nasit/bármit, akkor mire hazaérek elfogy. Elkezdtem ebből rendszert csinálni, és a lakás minden pontján belebotlik valami ehetőbe. Azóta folyamatosan hízik, és nekem egyre jobban bejön. Mintha egy álom válna valóra, hogy aki lélekben tökéletes számomra, az lassan fizikailag is az.

Beszéltem erről egy barátnőmmel, aki azt mondta, hogy manipulatív és beteges vagyok. Tényleg az lennék? Én csak lehetőséget adok neki, nem kérem semmire, és fogyni is hagynám.. tényleg rossz ember vagyok, mert hagyom, hogy hízzon?

28/n

2022. szept. 6. 16:26
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
44%
Ha saját döntéséből eszik, akkor nem vagy manipulatív. Nem kötelező ennie. 😅
2022. szept. 6. 16:31
 2/13 anonim ***** válasza:
86%

Te nem hagyod hogy hízzon,hanem szándékosan hizlalod! Teljesen más a 2.

Nyilván szereti a finom dolgokat,meg fogja enni,de te nem kényszeríted rá,VISZONT direkt kiraksz neki nasikat és megeszi...

Majd ha meg nem fogja már látni a f*át akkor meg hisztizel,hogy nem tud rendesen lerendezni az ágyba!

Szerintem ez gusztustalan amit csinálsz,hogy szándékosan hizlalod azért,hogy a te eddigi "ideáljaidnak" megfeleljen...

+Nem tudom mennyire akarod felhizlalni,de azzal remélem tisztában vagy,hogy a nagy mértékű hízás nem túl egészséges!

A szervezetnek nem tesz jót! Meg a szerveknek se.

2022. szept. 6. 16:33
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Azért nem mindegy, hogy eddig volt mondjuk 75 kiló, és most növeszt egy kis pocakot, vagy pedig addig hizlalod ameddig csak tudod
2022. szept. 6. 16:39
 4/13 anonim ***** válasza:
82%
Nekem is bejonnek a pocakos pasik, de ennek ellenére úgy gondolom amit csinálsz az beteges és undorító.
2022. szept. 6. 16:39
 5/13 anonim ***** válasza:
90%

Manipulatív vagy, hiszen úgy veszed rá arra, hogy azt tegye, amit szeretnél, hogy ő közben ezt nem veszi észre.

Ennek ellenére, azt biztos ő is látja, hogy hízik. Ha képtelen kontrollálni magát, az meg már az ő hibája. Vagy éppen nem is érdekli, hogy hízik. A fene se tudja.

Ettől még szerintem nem normális amit csinálsz.

2022. szept. 6. 16:48
 6/13 A kérdező kommentje:

Mégis miért én hizlalom? Ő nem egy háziállat, aki azt és annyit eszik, amennyit elé raksz. Ez az ő döntése.

A súlyát nem tudom. Amikor megismertem még m-es pólók kellettek neki, most kezd már kicsi lenni az xl. Szóval nem hinném, hogy ő ezt nem veszi észre..

2022. szept. 6. 16:53
 7/13 anonim ***** válasza:
88%
Biztos észreveszi,de akkor is ez szándékos
2022. szept. 6. 17:05
 8/13 anonim ***** válasza:
30%
Szerintem meg te vagy a többi hasonló kérdés kiírója is.
2022. szept. 6. 17:14
 9/13 anonim ***** válasza:
80%
És te nem vagy feeder fétises chh... Dehogy nem 😏
2022. szept. 6. 17:39
 10/13 anonim ***** válasza:
86%

Nőként írom ezt és nem incelként..

Annyi, de annyi pasi nyavajog itt mindennap, hogy kövéren nem találnak barátnőt. Miért nem egy ilyennel jöttél össze, aki alapból kövér? Miért kell egy normális srácot 2xl-re felhízlalni? Teljesen beteges és manipulatív amit csinálsz, tönkreteszel egy normális férfit... Ez kb ugyanolyan szint nálam, mintha drogosként lezüllesztenél ugyanolyan drogos szintre egy jófiút.

2022. szept. 6. 20:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!