Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tudnám megmagyarázni a kiszemeltemnek, akibe szerelmes vagyok, hogy nem érdekel a barátom?
Nem hiszi el, azt mondja, hogy akkor miért vagyok együtt vele, miért rakok ki újabbnál újabb közös képeket. Mondom, mert a barátom. Erre felhúzza magát, és azt mondja, hogy akkor miről beszélünk, mit akarok tőle. De mondom nem olyan egyszerű szakítani a barátommal...
Most hogy magyarázzam meg neki, hogy őt szeretem? Hogy bizonyítsam?
Nagyon egyszerűen el tudod neki magyarázni: szakítasz a barátoddal.
Ettől majd látja hogy tényleg érdekled, de ha esze van akkor messziről elkerül mert aki egyszer csalja a barátját (egyelőre érzelmileg, aztán ki tudja más mi lesz még) az máskor is fogja. Emiatt ha szorult bele egy kis értelem messziről elkerül téged. Meg amúgy mindenki más is. Szóval gondolkodj el kicsit a viselkedéseden szerintem mert hosszútávon nagyon rossul jársz így.
Na mégis hogyan lehetne bebizonyítani neki?
Szakíts a barátoddal. Nem is értem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!