Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez mit jelent? Írtam egy kiszemeltemnek egy hosszú szerelmes levelet és ezt írta vissza. Roppant megtisztelőek ezek a sorok és bevallom őszintén elég nagy súlyt is tettek a vállamra. Nem veszítettük el egymást!!
Elköltözött másik városba és mielőtt elment írtam neki egy hosszú üzenetet.
Nagyon jóban voltunk előtte is.
Szerintem sem ugy tekint rad. Ezt jelzi a suly.
Ha igy van, akkor kis tavolsagot fog most tartani.
Ha kolcsonos lenne, akkor orulne, h vallottal es biztositana arrol, h o is hasonloan erez. De persze, szerintem...
Ahogy előttem is írták...
A levéllel és azzal hogy leírtad érzéseit egy nagy terhet tettél rá, mert most nem.tudja hogy utasítotson vissza stb
Nem akar téged megbántani
Szerintem is ez a helyzet amit az előttem válaszolok írtak. Ha ő is úgy érezne irántad, akkor leírná egyértelműen pl én is így érzek, örülök, hogy te mondtad ki először...stb
Nem lenne benned kétely ezután, hogy akkor ő ezt hogy érti, hanem nyilvánvaló lenne a számodra.
De ha nagyon zavar a helyzet, akkor kérdezz rá és beszéld meg vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!