Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azt hiszi egy 14 éves lány, hogy valami pénzeszsák vagyok? Sugardaddyként kezel?
Azt mondja, hogy vegyem neki meg ezt, megveszem neki azt, és bármit megtesz értem, csak vegyem meg ezt meg azt, mert nagyon szeretné, és meghálálja. Most konkrétan valami sugardaddyként kezel?
22 vagyok. Van egy motorom. Van gitárom. Van egy lakásom. Van jópár hangszerem, de ezek mind apámék fizették, nekem nincs pénzem. Tényleg jól értem, hogy most a khurvám akar lenni?
#4 Ezt nem gondolhatod komolyan.
14 évesen még gyerek. Próbálja követni azt a példát amit lát a felnőttektől. Lehet, hogy nem családon belül, de ma az influenszer-lét is egy életcél, ahogy a médiában is elkerülhetetlenül belefut az ember, hogy melyik ismert hölgyet ki tartja el, támogatja...
Remélem, hogy kinövi.
Kérdező legyél magadra büszke, hogy nem éltél vissza a kínálkozó lehetőséggel, nem sokan állnák meg!
Passzold le Nekem
Komolyan mondom
"A kérdező kommentje:
Amúgy egy nagyon okos, értelmes lány,"
Hát ezt alapból cáfolnám. 😂😂
“sokat beszélgettem a kiscsajjal, egy helyre jártunk kocsmázni”
14 évesen mit keres a kocsmában? Iszik egy fantát?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!