Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Azt hiszi egy 14 éves lány,...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azt hiszi egy 14 éves lány, hogy valami pénzeszsák vagyok? Sugardaddyként kezel?

Figyelt kérdés

Azt mondja, hogy vegyem neki meg ezt, megveszem neki azt, és bármit megtesz értem, csak vegyem meg ezt meg azt, mert nagyon szeretné, és meghálálja. Most konkrétan valami sugardaddyként kezel?

22 vagyok. Van egy motorom. Van gitárom. Van egy lakásom. Van jópár hangszerem, de ezek mind apámék fizették, nekem nincs pénzem. Tényleg jól értem, hogy most a khurvám akar lenni?

2023. aug. 21. 11:58
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Egyetértek a 10-essel, emellett szerintem a csaj korától függetlenül sem hangzik túl jól a szitu. Túl könnyen beadod a derekad másoknak.
2023. aug. 21. 14:14
 12/18 anonim ***** válasza:
87%

#4 Ezt nem gondolhatod komolyan.

14 évesen még gyerek. Próbálja követni azt a példát amit lát a felnőttektől. Lehet, hogy nem családon belül, de ma az influenszer-lét is egy életcél, ahogy a médiában is elkerülhetetlenül belefut az ember, hogy melyik ismert hölgyet ki tartja el, támogatja...

Remélem, hogy kinövi.

Kérdező legyél magadra büszke, hogy nem éltél vissza a kínálkozó lehetőséggel, nem sokan állnák meg!

2023. aug. 21. 15:26
 13/18 anonim ***** válasza:
2%

Passzold le Nekem

Komolyan mondom

2023. aug. 21. 15:27
 14/18 anonim ***** válasza:
74%

"A kérdező kommentje:

Amúgy egy nagyon okos, értelmes lány,"

Hát ezt alapból cáfolnám. 😂😂

2023. aug. 21. 15:47
 15/18 anonim válasza:
93%

“sokat beszélgettem a kiscsajjal, egy helyre jártunk kocsmázni”

14 évesen mit keres a kocsmában? Iszik egy fantát?

2023. aug. 21. 16:27
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nálad nagyobb gondok vannak, ha felnőtt férfiként egy kislányba vagy "szerelmes". Neked szeretethiányod van, meg, ahogy olvasgatom összetört lelkileg az exed is, és így próbálsz érzelmileg kompenzálni, a kiscsaj meg kihasználja ezt.
2023. aug. 21. 16:27
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
#16: Azért ha ez a "kislány" így képes lehúzni egy fiatal, felnőtt pasit, akkor nem kell félteni.
2023. aug. 21. 18:22
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
Ő még kislány. Kihasználja, hogy te ilyen hülye vagy, hogy egyet csettint és te megveszel neki bármit.
2023. aug. 21. 21:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!