Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azt hiszi egy 14 éves lány, hogy valami pénzeszsák vagyok? Sugardaddyként kezel?
Figyelt kérdés
Azt mondja, hogy vegyem neki meg ezt, megveszem neki azt, és bármit megtesz értem, csak vegyem meg ezt meg azt, mert nagyon szeretné, és meghálálja. Most konkrétan valami sugardaddyként kezel?
22 vagyok. Van egy motorom. Van gitárom. Van egy lakásom. Van jópár hangszerem, de ezek mind apámék fizették, nekem nincs pénzem. Tényleg jól értem, hogy most a khurvám akar lenni?
2023. aug. 21. 11:58
1/18 A kérdező kommentje:
Amúgy egy nagyon okos, értelmes lány, középosztálybeli, vállalkozó szülők, nem tudom, hogy miért ilyen..
2023. aug. 21. 12:00
2/18 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy én tényleg szeretem. Most menjek ebbe bele?
2023. aug. 21. 12:04
3/18 anonim válasza:
Ne menj bele, nem téged fog szeretni, hanem a pénzed és ez a kapcsolat csak neki lesz jó, a szüleid pénzét meg ne ilyen élősködő 14 éves szajhára költsd. Más dolog, ha mentek valahova és meghívod egy limonádéra vagy születésnapjára veszel neki valamit, de ennél több nem kell. Majd találni fogsz valakit, aki téged szeret és nem a pénzed.
4/18 anonim válasza:
Vegyél neki egy fagyit, oszt legalább bele kóstoltál egy friss punciba. Utána dobhatod
5/18 anonim válasza:
Addig fok kihasználni, ameddig lehet, aztán ha egyszer nemet mondasz, akkor mész a levesbe.
6/18 anonim válasza:
"Amúgy egy nagyon okos, értelmes lány, "
hááát, ennek eléggé ellentmond a viselkedése
7/18 anonim válasza:
6# okosan és értelmesen húzza ki a pénzt abból, akiből ki lehet és okosan és értelmesen hiteti el, hogy szeretni fogja majd a srácot így
8/18 anonim válasza:
Mit csinálsz egy 14 évessel testvérem?
9/18 A kérdező kommentje:
Tudom, fura a korkülönbség. Nem akartam beleszeretni. Exem nagyon tönkretett (18 éves volt), és egyszerűen sokat beszélgettem a kiscsajjal, egy helyre jártunk kocsmázni (rockkocsma, rocker kiscsaj), és sokat segített nekem, hogy elfelejtsem. Jó érzés volt, hogy ott volt velem, amikor más nem. Aztán nagyon beleszerettem.
2023. aug. 21. 13:34
10/18 anonim válasza:
9#, akkor lehet jobb lenne inkább megtartani barátnak, ha barátnőként ennyire lehúzós, ő sem lenne jobb barátnő, mint exed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!