Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez mennyire szokványos? Haverom barátnője bevallotta (14 éves), hogy úgy 45 fickóval történt már ez-az?
Szerintem nem szokványos. Tényleg brutális és nem ez az átlag.
Egyébként meg nem a mai világban van így, pláne nincs köze a fideszhez :D, mindig is voltak ilyenek, csak régebben máshogy terjedtek a pletykák, nem online.
Lehet, hogy igaz, az is, hogy "szokványos", de én messzire elkerülném az ilyet. Főleg, hogy kb menőzik vele 😂
Volt egy ismerősöm, neki az volt a mániája, hogy 21 nővel feküdt le az egyetemi évei alatt, de mindenki tudta, hogy kamuzik. Hosszú évek után vallotta be, hogy nem igaz, csak nem akarta azt láttatni magáról, hogy csak 2-3 átlagos kapcsolata volt, mert szerinte férfiként az gáz...
Fejlemény. Konkrétan megkérdezte haverom, hogy ez tényleg így van? A lány csak nézett ki a fejéből, mintha ez totál hétköznapi lenne és volt is egy listája róluk, rangsorolva...
Igazából hitetlenkedve nézte, hogy mi ez. Én megmondtam, hogy ez nem százas, szakítson vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!