Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Baj az ha 14 éves F és egy 17 éves L randinzi megy?
Figyelt kérdés
Szerintetek baj? Lehet ebből később probléma? A lánynak tényleg egy 14 éves kell? Vajon mit látott meg benne? Válaszotokat előre is köszi!2022. jún. 21. 23:52
1/24 anonim válasza:
Bajnak nem baj, de eléggé fura. 17 éves vagyok, és én biztosan nem tudnék radizni egy 14 évessel. Talán még egy 15 évessel, de azt is meggondolnám.
3/24 A kérdező kommentje:
Lány vagy? Mert akkor lehet megértem. De ha fiú akkor viszont gondok vannak ha nem jön be egy idősebb. :D
2022. jún. 21. 23:59
4/24 anonim válasza:
17l vagyok, soha nem randiznék 14 évessel, iszonyatosan kisfiúk még ebben a korban. Viszint nekem általában amúgy is az idősebb srácok jönnek be.
5/24 A kérdező kommentje:
És mivan ha a lány úgy gondolja,hogy elég érett már a fiú? Mármint gondolom ez történhetett.
2022. jún. 22. 00:05
6/24 anonim válasza:
Nem feltetlen.Attol fugg higy a fiatalabb mennyire erett.Lehet hulyenek neznek az emberek de bele kell szarni ha szeretitek egymast!
7/24 anonim válasza:
Baj, én 14 évesen még otthon minecraftoztam
9/24 anonim válasza:
Én amíg sulis voltam, nem randiztam volna magamnál egy évvel fiatalabbal se. Lehet, hogy ez amolyan buta gyerek dolog volt, de mindenkit kisgyereknek néztem, aki nálam fiatalabb volt. :D
10/24 anonim válasza:
Szerintem a fiú legyen idősebb. Bár a mai világban már mindegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!