Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Baj az ha 14 éves F és egy 17...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Baj az ha 14 éves F és egy 17 éves L randinzi megy?

Figyelt kérdés
Szerintetek baj? Lehet ebből később probléma? A lánynak tényleg egy 14 éves kell? Vajon mit látott meg benne? Válaszotokat előre is köszi!

2022. jún. 21. 23:52
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
85%
Kedves kérdező! Egy cipőben járunk: én is érettebb vagyok a koromnál, és az idősebb lányok jönnek be. Őszintén kívánok nagyon sok szerencsét! ;)
2022. jún. 22. 06:59
 12/24 anonim ***** válasza:
86%

Szerintem nem baj. Főleg, ha nekik ez nem gond.

Sok fiú idősebbnek néz ki a koránál. Én pl. 18 éves fiúkat sokszor 22-25 évesnek nézek.

És egy 17 éves lány ugyanúgy egy iskolás lány, mint egy 14 éves fiú. Mindketten lehetnek középiskolások.

Persze, ha fordítva lenne, akkor tök természetes lenne. Ez csak 3 év. Mindketten nagyobb tinik, nem kisgyerekek.

2022. jún. 22. 10:07
 13/24 MDaniel98 ***** válasza:
39%
Semmi extra, mindketten tinik, különösebb kivetnivalót én ebben nem látok.
2022. jún. 22. 10:09
 14/24 anonim válasza:
100%
7-es kommentelőnek , még 23 évesen is otthon minecraftozom
2022. jún. 22. 10:37
 15/24 anonim ***** válasza:
79%

Szerintem a következőt látnám, ha rátok néznék: Egy fiú és egy lány ismerkedik és randizik.

Ezen kívül nem nagyon tudnék többet hozzáfűzni.

A problémáitokat ha vannak megoldjátok. A korotokat kívülállóként nem igazán lehet pontosan megmondani. Szóval emiatt nem aggódnék.

Most még sok lehet a 3 év. Ő középsuli vége, te még szinte az eleje. De ha kibírjátok ezt a pár évet és mindketten mondjuk dolgoztok teljes állásba akkor ez a 3 év el fog tűnni.

2022. jún. 22. 12:12
 16/24 anonim ***** válasza:
26%

Volt ehhez hasonló. 15,5 éves lány és 11 éves fiú. A lány ment a srác után Romániaba.

Mit látott benne? Nem tudom.

De a lány nagyon is defektes volt.

2022. jún. 22. 15:10
 17/24 anonim ***** válasza:
100%
Önmagában nem.
2022. jún. 22. 19:42
 18/24 anonim ***** válasza:
70%
Figyelj, igazából egy 17 éves lány is lehet olyan szinten, mint egy 17 éves fiú, ahogy egy 14 éves fiú is lehet olyan szinten, mint egy 14 éves lány. Szóval nem értem, hogy ha az egyik nem baj, akkor miért lenne a másik baj. Maximum szokatlan, mert általában fordítva szokott lenni, a lányok inkább az idősebb fiúkat szeretik. Ilyenkor ugyanúgy mondhatnám én is, mint mások, hogy de hát legális, az efebofília nem betegség, nem az életkor számít, hanem az érettség... Vagy ilyenkor ez már rögtön nem tetszik? Nem értem az embereket néha, olyan ellentmondásosak tudnak lenni.
2022. jún. 22. 20:42
 19/24 anonim ***** válasza:
87%
Szerintem ez fordítva is ugyanolyan furcsa. Egy 17 éves fiúnak korebeli lányokkal kellene randiznia, nem pedig 14 évesekkel. Én is azt hittem, hogy tökre érett voltam 14 évesen, de most visszanézve pont az ellenkezőjét gondolom. 17L
2022. jún. 22. 21:01
 20/24 anonim ***** válasza:
89%
#19 Amúgy tudod az a poén, hogy egyébként egyetértek, amit írtam azt azért írtam, mert itt simán helyeselnék, ha fordítva lenne, mikor egyébként semmi különbség nem lenne a kettő között, szóval nem értem, hogy ha az egyik nem, akkor a másik miért igen? Most persze mindjárt jönnék azzal, hogy de hát az a normális, hogy blablabla...
2022. jún. 22. 21:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!