Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért hiszik azt a tinik hogy a legelső pasijuk a nagy ő?
Figyelt kérdés
2023. aug. 17. 21:53
11/28 A kérdező kommentje:
Még te is fiatalon jöttél össze, nem ő lesz a nagy igazi. :)
2023. aug. 20. 06:20
12/28 anonim válasza:
Senki sem tudhathaja. Hozzáállás kérdése is. Hogy mennyire akarjátok a kapcsolatotokat, mennyire kommunikáltok egymással, mennyire vagytok érettek.
13/28 Meton válasza:
A tinik érzelmei felszínesek, hevesek és gyorsan változnak. Nem csak az első pasijukról hiszik, hanem utána is sokáig mindegyikről. Talán nevelés kérdése lehet, hogy már az elsőnél is kitart, de valószínűbb, hogy a másik közelségét nem tűri sokáig. Ezt tanulni kell, sok év, mire belerázódik és valószínűleg nem az első kapcsolata lesz. Ha úgy szocializálódik, hogy jól tűri az összezártságot, akkor lehet egy kis esélye már az első kapcsolatnak is. Mondjuk van három testvére, akikkel egy szobában élnek és még jól is viseli, akkor talán. De egyébként sok szabályt meg kell tanulni, amit általában pont a kapcsoltai révén tud megtenni.
14/28 A kérdező kommentje:
Jó de 15 évesen jött össze.
Persze hogy azt hiszi minden örök happy lesz, mert 2 éve jàrnak.
Sajna nem lesz az.
Amíg az bér megtalálja az igazit, addig ennek a csajnak lesz még 2-3 pasija.
2023. aug. 20. 09:58
15/28 anonim válasza:
#14 Miért akarsz rosszat a másiknak? Olyan, mintha direkt az emberek lelkébe akarnál taposni azzal, hogy mondogatod, hogy "nem ő lesz az igazi".
16/28 anonim válasza:
Nincs összehasonlítási alapjuk, érzelmek világában élnek.
Viszont ismerek egy idős házaspárt, akik kitartottak első szerelmük mellett ( a férfi és a nő is), nem volt megcsalás és 58 éve házasok. Valós eset.
17/28 anonim válasza:
Mert kis hülyék, nulla tapasztalattal.
18/28 anonim válasza:
#17:
Azért, mert fiatalok, még nem kis hülyék. Te is voltál fiatal. Az egészséges erotikával megáldott fiatal - bizony - keresi a másik nemű barátságát. Más dolog, hogy idővel belátják, hogy mégsem ő az igazi. Kezdetben mindenkit elvakít a szerelem,
19/28 anonim válasza:
Őszintén, én csak elmondtam a saját tapasztalatomat a barátommal, és nem kértem, hogy beleugass. Nincs szükségem arra, hogy egy vadidegen közölje velem, hogy “nem ő lesz az igazi”. Nem is ismersz, a kapcsolatunkat főleg nem. A legtöbben itt a kérdésedre próbálnak válaszolni, és én is elmondtam a saját nézőpontomat. De senki se kérte, hogy véleményezd a kapcsolatomat.
20/28 anonim válasza:
LE lehet pontozni, igen, le lehet pontozni, le lehet pontozni, de majd ha az erkölcsrendészet visszajön, szűzhártyák fognak érzéstelenítés nélkül visszavarrva lenni, és a kis kiéhezett férgeket kemikálisan fogjuk kasztrálni. Áldott legyen a mi Urunk!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!