Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kicsi az esély arra hogy ha nem is örökké de sokáig együtt maradj azzal akivel van a legelső kapcsolatod?
nekem 4 hónapig tartott és akár most is tartana, ha nem egy álomvilágban élt volna a csaj :/
az első szerelem nagyon vegyes dolog, az tuti hogy sokáig nem felejted, de hogy sokáig tartson...
Nekem 5+fél évig tartott, az elején minden jó volt, a közepe fele viszont nagyon megváltozott az exem, küzdöttem még, de elengedtem végül.
Anyukámnak apukám volt az első barátja, soha nem volt senki más az életében, sajnos apukám meghalt, azóta is egyedül van anyukám. 30 évig voltak együtt :)
De pl. tesóm fél évig se volt az első barátnője mellett. Szerintem ezeket kompromisszum, tisztelet, szeretet befolyásolja inkább, nem az, hogy "az első mindig..."
Egyetlen ilyen párt tudok a szüleim ismeretségi köréből, de ők is egyszer szakítottak és kipróbálták mással, aztán újra összejöttek.
Ha nekem együtt kellett volna maradnom az első barátnőmmel, már pszichiátrián lennék valszeg. 'xD
Szerintem azért van ez, mert tizenévesként teljesen mást keresel egy másik emberben, mint felnőttként. Engem teljesen más típusú lányok vonzottak tizenévesen, mint most 27 évesen. Külsőre és belsőre is teljesen mások. Visszagondolva a legelső barátnőmre, nem is értem már, hogy miért tetszett. Bezzeg ott volt egy osztálytársa, akit akkor észre sem vettem, most pedig bármit megadnék, hogy az exem helyett inkább vele jöttem volna össze. :D Szóval vicces.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!