Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért hiszik azt a tinik hogy a legelső pasijuk a nagy ő?
Ezért kérdem.
Nagy szerelmesek, aztán úgy sem maradnak együtt.
Mert még naívak, és nem éltek még át szakítást korábban, meg csalódást, azt hiszik örökké tart. Amolyan rózsaszín felhő van előttük. Valahol olvastam,hogy az első szerelem váltja ki legerősebben azokat a biológiai folyamatokat,amik ilyenkor végbemennek,és később egyre gyengébben zajlik ez a testben. Persze ez függ a másik személy karakterétől is, de talán én is akkor éreztem a legerősebben,az első szerelmemnél.
21L
Nekem ez az első komoly kapcsolatom, es ket eve vagyunk mar egyutt. Nagyon jo kapcsolatunk van, nem csaljuk a masikat, mukodik a kommunikacio koztunk es megvan minden, aminek lennie kell.
Nagyreszt a mai 13-14 eves kislanyok, akik instan rakjak ki magukat es a 16 eves fiucskak erre gerjednek, a figyelemre vagynak, aztan ok sirnak utana, hogy a Nagy O elhagyta oket. Aztan ket het mulva jon a kovetkezo fiu.
17l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!