Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Életem legelső párkapcsolatába...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Életem legelső párkapcsolatában vagyok és nem akarom elrontani, kaphatok tanácsokat?

Figyelt kérdés
Szóval egész életemben egy nyomorék voltam, egyedül voltam magányosan, szerelembe estem és nem tudom puszta szerencse de a lány igent mondott és, tudom hogy ő tapasztaltabb és volt már több kapcsolata is. Pár jótanács mikre figyeljek hogyan mit elfogadnék, minden tanácsot elfogadok a legapróbbtól a legnagyobbig!

2023. júl. 7. 21:33
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Először is, ne görcsölj rá a kapcsolatra, ne gondolj arra, hogy elrontanád, legyen önbizalmad. Ezt meg ne gondold, hogy nyomorék vagy, a lánynak így tetszel, elégedj meg te is magaddal. Meg járj a kedvében, légy kedves, ilyenek. Hirtelenjében ennyit tudok javasolni.
2023. júl. 7. 22:05
 2/7 anonim ***** válasza:
63%
kérlek áruld el a titkod, hogy tudtál így barátnőt szerezni!
2023. júl. 7. 22:10
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Vigyázz magadra, hogy vissza is kapj annyit a kapcsolattól, amennyit beletesztel, és ne csak erőforrás legyél neki.
2023. júl. 7. 22:47
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Röviden annyi, hogy legyen tartásod, figyelj rá, ne hazudj és légy önmagad.
2023. júl. 8. 06:46
 5/7 anonim ***** válasza:
3. Tapasztalatként mondom, a nő többet fog beletenni, Én is ilyen vagyok. Viszont bőségesen el is fogja várni azt.
2023. júl. 8. 10:24
 6/7 anonim ***** válasza:
0%

Pont ezért fogod elrontani mert egy nagy 0(NULLA!) vagy!

Most gondolhatsz rólam bármit, de az elsőt mindenki elrontja és még sokat is mire egy igazán jó kapcsolata lesz egy hasonlóan sokat rontott egyénnel!

2023. júl. 8. 20:47
 7/7 anonim ***** válasza:

6. Te sem vagy jobb, sőt!

Sokkal rosszabb, ő legalább próbálkozik, de benned semmi emberség, empátia nincs. :)

Egy nőnek meg végképp nem kell egy ilyen ember, mint te, te kis nulla 6-os! ^-^

2023. júl. 8. 22:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!