Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha van olyan lány, aki számára legelső és legfontosabb egy fiú külsején a haja, akkor ő milyen szempontokat nézne meg?
Arra vagyok kíváncsi, hogy van-e olyan lány, aki elsőként a fiú haját nézi meg és számára az a legfontosabb a külsején. Egy ilyen lány mit nézne, mennyire számítanak ezek:
- milyen a hajszíne, frizurája, mennyire ápolt, sűrű, fényes, stb.?
Nekem már sokszor dicsérték a hajam, hogy milyen szép. Dús és fényes, szeretem ápolni (a megfelelő sampont gondosan kiválasztom). Szeretem a természetes, otthoni módszereket is, szoktam csinálni hajpakolást is természetes összetevőkből. És igen, sokat szoktam állítgatni a hajam, hogy "tökéletes" formája legyen. De nem vagyok kényes, felőlem kedvére beletúrhat egy lány, nem zavar, ha széttúrja, sőt szeretem, ha beletúr. :)
Haver, a kérdésedben ott a válaszod.
De ahogy így előadtad ezt a kis történetet, meg kell jegyezzem:
a jövendőbelid inkább a hajad, mintsem az eszed miatt fog beléd szeretni, az fix.
#hovatartavilágtejóIsten
Jó, nem veszem bántásnak, csak megérteni akarom a gondolatmeneted. Ezernyi belső tulajdonságom van és sikerem, ami alapján egyedinek és belsőleg igényesnek számítok (az már más, hogy egyetért-e vagy tetszik-e másnak, amilyen nézeteket vallok a belső lelki világomban). Tényszerű, kézzelfogható eredményei vannak a belső igényességemnek. Csak azt nem értem, hogy emellett a külsőm legalább egyik részével miért ne törődhetnék, lehetnék rá büszke, vagy próbálhatnék élni vele. Ha értesz a boldog házasság titkához vagy bármilyen nemi kapcsolathoz, akkor tisztában lehetsz vele, hogy minden kapcsolat szexuális alapú, biológiailag azért van így, hogy utódnemzés legyen, de ha csak a nemi életnél megmaradunk, az is biológiai, fizikai aktus, a testiségen van a hangsúly. Szerintem nem attól lesz jó házasság, párkapcsolat, vonzalom, hogy az illető regényíró vagy sportbajnok. Egyébként bár így lenne, mert akkor előnyben lennék.
Értem, hogy mit akarsz mondani azzal, hogy minden fiatal ugyanúgy viselkedik és külsőre egymást utánozzák. Lehet szeretni - nem szeretni, de az tény, hogy ez mindig is így volt már az ókor óta. Divat. Ez ilyen dolog. Nekem konkrétan tetszik a jelenlegi férfi hajdivat, nem azért ilyen a hajam, mert divatos akarok lenni, hanem mert pont ez tetszik. Régen a férfiaknak is hosszú volt a hajuk, és ha megnézed a régi korok férfi hajviseletét (pl. István, a király rockopera - Koppányé, vagy akár kelta, viking harcosokét, indiánokét), akkor sokkal nőiesebb volt és a hajápolási szokások is, mint manapság. És nem azért voltak ilyenek, mert transzneműek lettek volna, hanem a legkeményebb régmúlt időkben a vad férfi harcosoknak is megfért a fonott haj és a fésülködés. Minden jót neked is, és jó olvasást, művelődést!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!