Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
21 éves vagyok, de nagyon tetszik egy 16 éves lány, beleférhet egy párkapcsolat? A lány is kedvel engem persze, ez látszik rajta, de félek, hogy éretlen még egy kapcsolathoz.
Figyelt kérdés
2023. júl. 27. 20:47
1/12 anonim válasza:
Apja ne tudja meg, anyját meg vond bele és mehet.
2/12 anonim válasza:
16 éves lány vagyok és igen, szerintem belefér ha mindketten elég érettek vagytok.
3/12 anonim válasza:
Jogos a félelmed. Egy hosszú távú kapcsolathoz mindenképp éretlen. Ha 2-3 évre tervezel vele, az működhet.
4/12 anonim válasza:
a szülei lehet nemfognak jó szemmel nézni.
16 éves lány még sokáig fog tanulni, te gondolom lassan dolgozni fogsz, vagy már dolgozol...
5/12 anonim válasza:
Én 23 évesen jártam 17 éves lánnyal és minden rendben volt. Nem érződött a korkülönbség. Előttem már volt több kapcsolata. Manapság már eléggé korán kezdik a lányok. Amiatt nem kell aggódnod, hogy éretlen egy kapcsolathoz. Valószínűleg volt már pasija vagy minimum smárolt, szexelt már pasival ennyi idősen.
6/12 anonim válasza:
A lányok alapjáraton értebbek a fiúknál (persze könnyen lehetnek manapság kivételek) gondolkodásban . Ha bejöttök egymásnak egy próbát megér a dolog ,lehet az első pár randin kiderül hogy valóban nem elég érett egy párkapcsolathoz.
7/12 anonim válasza:
Érettségben általában velünk, férfiakkal szokott probléma lenni, szóval a te helyedben nem tartanék ettől. Egy 16 éves lány, ha jól van nevelve, akkor az esetek többségében érettebb mint egy 20 éves fiú.
8/12 anonim válasza:
7. ez egy óriási tévhit!
16 évesen játsszák a komoly, érett felnőtt nőt, aztán 18-19 évesen felrúgják a legjobban működő kapcsolatot is, merthogy ők "élni" akarnak...
na ezek a híres, "érett" nők
9/12 anonim válasza:
8.
De ezt ki tudod szűrni. Ne a nőket hibáztasd, hanem próbálj meg válogatni. Hidd el nekem, hogy a viselkedéséből ki tudod találni, hogy elfog-e hagyni valami hülyeség miatt vagy sem.
10/12 anonim válasza:
Ez esetben azt tudom javasolni, hogy próbáljátok meg, nagy baj nem lehet belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!