Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Rossz helyzetbe kerültem a párkapcsolatommal kapcsolatban.
Sziasztok! 3 héttel ezelőtt összejöttem egy fiúval. Mind a ketten 17 évesek vagyunk. Egy baráti társaságban ismerkedtünk meg, szóval sokat szoktunk összeülni barátokkal. De leginkább hétvégén. Az egyik haver házába szoktunk menni. A fiúról - annak ellenére hogy 3 hete együtt vagyunk... - nem sokat tudok. Keveset találkozunk,keveset beszélünk. Naponta egyszer írogatunk egymásnak. Nem egy településen élünk, szóval csakis hétvégén van lehetőségünk találkozni... . A helyzet az hogy annak a bizonyos havernak akihez mindenki jár, van egy bátyja. És úgy veszem észre hogy megtetszettem neki. Sokat visz autóval. Mindig kihív hogy találkozzunk. Keresi a társaságomat. Meghív helyekre...stb. A korkülönbség szerintem elég nagy. Ő 24 éves. És most nagyon rosszul érzem magam mert tudom, hogy hogy döntsek közöttük. Fájna, ha a barátomat elhagynám, mivel tudom hogy ezzel neki nagyon sok fájdalmat okoznék:(( Nem szeretném ha úgy értetődjön ez a dolog,hogy én őt megcsalom. De emellett mégis úgy érzem hogy a másik jobban törődik velem.
Nagyon megköszönném ha kapnék valami tanácsot. Nem szeretnék rosszindulatú válaszokat kapni. Előre megköszönöm!
ugyan, ebben az esetben a kor a legkisebb gond, 24 még nem nyugdíjas!
melyikkel érzed jobban magad?
Őszintén az idősebbikkel. Ők ketten két teljesen más személyiség. A barátommal szinte semmit nem tudunk beszélni, általában csak hallgatunk, közben vagy ülünk egymás mellett vagy sétálunk. Néha egymáshoz szólunk. Az idősebb az állandóan mesélt nekem magáról meg mindenről is.
Az egész egy fura folyamat volt. Találkoztunk vagy 3szor,majd 3. alkalomra megkérdezte tőlem hogy leszek e a barátnője. Másnap meg megint megkérdezte, hogy "akkor most tegnap óta együtt vagyunk?". És ez volt a legérdekesebb ebben az egészben. Sosem volt kapcsolatom,de nem hiszem,hogy ezt meg kell kérdezni....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!