Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van deja vu érzésem?
Sziasztok!
Van egy párom, akit nem olyan régóta ismerek és deja vu érzésem van vele kapcsolatban. Úgy érzem, mintha már régről ismerném őt. Sőt!
Úgy éreztem ezt meg is fogja kérdezni, hogy nekem van-e ilyen éreztem és abban a pillanatban, mikor ezt éreztem, meg is kérdezte. És elmondta, hogy ő is így érzi.
Mitől lehet ez?
Válaszokat előre is köszönöm.
Ha hiszel az előző életben:
Szerintem azért mert előző életetekben már találkoztatok, esetleg együtt is voltatok.
#2 #3
Lehet, de a reinkarnációnál a lélek vándorol, vagyis hagyja el a porhüvelyt, hogy egy másikban újjászülethessen. Szóval a kérdezőnek a párja külsőre nem emiatt lehet ismerős. Max belső tulajdonságokra.
Ha még tovább akarunk menni és tényként kezeljük a párhuzamos univerzumok létezését, akkor ez már szóbajöhet.
Van egy dokumentumflm erről a "de ja vu" ról ahol tudományosan is megmagyarázzák a folyamatot ai valójában egy tévképzet, ami az agy memória és kémiai zavarának köszönhető.
Ha jól emlékszem kísérlettel már mesterségesen is elő tudják idézni ezt az érzést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!