Egyre több Deja Vu érzésem van, és iszonyatosan rossz lesz tőle a hangulatom, ez mitől lehet, és mit tegyek?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Egyre több ilyen Deja Vu-m van,naponta 10-12 is,és amikor a hatása alatt vagyok,szédülök,hányingerem lesz és rossz közérzetem. Egy ilyen érzés max 1 percig tart,viszont brutálisan rossz érzés. Ez mitől lehet,és lehet tenni valamit ellene? Köszönöm a válaszokat!2020. ápr. 29. 11:03
1/2 anonim válasza:
Nekem szokott lenni Deja Vu érzésem olyan érzésem van mintha ez már meg történt volna. De nincs tőle rossz érzésem és nem jön rám olyan sokszor naponta. Nem tudom pontosan neked mitől lehet de ha olyan rossz a közérzeted meg próbálhatnál gyógynövényből kell készíteni teát a herbaáriában tudnak rá javasolni olyat ami használ de van olyan patika is ahol tartanak ilyesmit és ott is meg kérdezheted a gyógyszerészt.
2/2 anonim válasza:
Aludj, max szart álmodsz. De egyébként tudods mi az a Deja Vu érzés ? Csak mert nekem általában az jó érzés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!