Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mit tegyek?
Szerintem tulreagáltad. Hs te is beallitasz, o is.
Vagy allutsd be te is felmeztelen pasit.
Vagy kerd meg szepen hogy teged nagyon zavar es ezt ne allitsa be
Vsgy beszeljetek meg hogy nem allitotok ilyet
kedves 2 válaszoló, nem tudom, hogy a kérdésemből honnan szerezted azt, hogy csekély intelligenciával rendelkezünk. Mind a ketten 18 évesek vagyunk, de ha fiatalabbak is lennénk, akkor se érteném, hogy miért kellett ilyen felesleges választ írni. Tudtommal ide az emberek tanácsot kérni jönnek, nem pedig azért hogy oktalanul sértegetve legyenek. Azonban remélem, hogy most szebb lett a napod és jobban érzed magad, amiért ezt leírtad. :)
3 válaszoló, köszönöm, hogy megosztottad a saját tapasztalatodat, én is megpróbálok változtatni a nézeteimen, egyszerűen csak furcsának találtam, de megpróbálom megérteni.
4.válaszoló, elmondtam, hogy engem nem zavar, egyszerűen csak számomra furcsa volt. Mindenkinek meg van a saját vélemenye, azért mert valaki másé eltér, az nem jelenti azt, hogy "kamu indok" lenne.
Minden esetre tényleg megpróbálom elfogadni, de jogom amugy sincs ahhoz, hogy megmondjam neki mi legyen a háttere. Mindenezek mellett nagyon szeretem, és egy percre se gondoltam bele abba, hogy szakitanék vele ilyen butaság miatt. Köszönöm az értelmes válaszokat, és azoknak az embereknek is köszönöm, akik tényleg próbáltak segíteni.
18 évesen az éppértelmű fiatalok azon szoktak gondolkozni, hogy melyik egyetemre járjanak, lakhatást hogyan oldják meg, milyen pénzügyi kiegészítő lehetőségeik vannak stb... te meg itt siránkozol mint egy óvodás hogy szakíts-e a pasiddal mert bikinis háttérképe van...
Szóval te vagy nem vagy 18 éves hanem 12, vagy szellemileg igen visszamaradott szinten vagy.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!