Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Van egy havercsaj, amúgy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy havercsaj, amúgy okos, jófej, mégis lefeküdt egy fuckboyjal, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Konkrétan az összes fiúismerősét letiltotta miatta (volt egy-két meredek arc, de amúgy többnyire normálisok), a barátnőit elküldte a halál fszára, egyedül engem nem, mivel együtt sportolunk versenyszerűen, de nem hallgat rám sem.

Eddig volt egy pár palija, de csak a legutóbbival feküdt le. Na most ez a fuckboy egyértelműen csak meghúzza egy párszor, és el fogja dobni, már most is más csajokkal kezd ki.

Szerintem az itt a fő baj, hogy ő olyan 6/10es és amúgy olyan max 7/10es palijai voltak, és ők sem voltak ennyire rámenősek, vagy legalábbis nem adta be a derekát nekik, ez a fszarc meg tényleg jól néz ki.

Jó haverom a csaj, sőt, nem csak haver, hanem tényleg egy párt alkotunk a sportban, nagyjából 3 éve ismerem, és nem igazán értem, miért viselkedik így. Tudnátok tippeket adni, hogy állítsam le, vagy mivel hassak rá? Már nem csak a haverságból, de a sport miatt is, mert baromira dekoncentrált, és versenyszerűen üzzük a dolgot.

2023. júl. 19. 16:24
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Még ha haverként le is fhosnám a csajt, nem tehetem a sport miatt.
2023. júl. 19. 20:12
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Úgy is azt fog csinálni, amit akar. Max kereshetsz más versenytársat. De ne haragudj meg, aki így eldönti, hogy ki hány/10-es, fuckboy, meg mit tudom én, és még bele is szól az életembe, azzal én általában megszakítom a kapcsolatot. Ha meg majd pofára esek, az is az én bajom lesz.
2023. júl. 19. 22:19
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

Ha ilyen helyzet, akkor a csajnak hamar túl kell esni azon a dugáson és kész. Aztán a srác - ha igazad lesz - gyorsan tovább lép a lány meg majd észbe kap.

Szóval ezen dolgozz, hogy támogasd ha ezt akarja.

Csak attól tartok, hogy te akarsz valamit a csajtól csak eddig gyáva voltál lépni. Most meg már csak barát vagy a szemébe nem férfi és ebből nem is fogsz tudni kilépni. Bármilyen párja vagy bármilyen sportban. Gondolom versenytánc vagy valami ilyesmi. Ott azért lett volna lehetőséget a csajt felszedni mégse tetted.

2023. júl. 20. 08:28
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is az jött le hogy barátnőnek akarta de nem mert lépni.

Ez örökre elveszett, már sosem fog potenciális férfiként nézni rád.

Ha akarsz vmit a lánytól lépned kell, ez hogy legyünk barik meg jól eldumálunk stb, semmit sem ér ha nem hivod el rögtön randira az elején amilyen hamar csak lehet.

Te nem tetted, és ha jól gondolom ez a lány szüz volt, a fuckboy elvette és fontos tudni ilyenkor a lány elképesztően kötődni kezd ahhoz akivel elvesztette és nagyon szerelmes lesz. Ezért olyan amilyen.

Tanulj a fuckboytol, ő látta rögtön elhívta amint lehetett és megszerezte magának

Az hogy te vársz a csodára sose fog vezetni semmire, lépned kell mutatni férfi vagy.

De mondom ennek a lánynak te sohasem leszel már párja, vége

2023. júl. 20. 08:42
 15/18 A kérdező kommentje:
13: Acro rnr. És nem, nem szedném fel. Nincs az az őrült, aki kockáztatná az elért eredményeket. Havernak tekintem.
2023. júl. 20. 08:48
 16/18 anonim ***** válasza:
52%
Akkor meg ne szólj bele életébe, koncentrálj a sportra csak
2023. júl. 20. 14:55
 17/18 anonim ***** válasza:
52%
Ja ja... ez a hivatalos válasz, hogy nem kockáztatod az eredményeket, de közbe meg áll a bréd amikor hozzáérsz táncközbe, otthon meg a fotóira rázod ki. Ugyan kérlek, legalább magadnak valld be, meg egy anonim oldalon.
2023. júl. 21. 08:06
 18/18 anonim ***** válasza:
65%

Egyértelműen nagyon tetszett neki a lány, fel is nézett rá hogy nem feküdt le egyik fiúval sem eddig, okos jófej nem adta be a derekát senkinek, titkon az volt benne hogyha továbbra is nagyon jól kijön a csajjal akkor felismeri micsoda egy igazi férfi van a szeme előtt stb.

Aztán persze jött a pofára esés, ha annyira nem érdekelné a lány csak egy "havercsaj" akkor nem törné magát a lány szerelmi életén, max elmondja a véleményét egyszer, de nem érezné létfontosságunak kérdezgetve anonim oldalon hogyan térítheti észhez a lányt. Hiszen elötte van az igazi férfi, és hiszen olyan jó értelmes szép stb lány akinek volt tartása hogy történhetett meg stb...

2023. júl. 21. 08:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!