Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túl okos hozzám?
Lótúrót!
Az, hogy valaki egy bizonyos területen okos, még nem jelent semmit!
Gépészmérnök nem tudott egy csekket kitölteni, hiába okos a maga területén, szerintem ciki és lehet, te meg ki tudod tölteni helyette és akkor már te vagy az okosabb nemde?!
Az, hogy hogy érzed magad mellette, csak tőled függ!
Nyilván nem fogsz tudni a szakterületéhez hozzászólni, de legalább tanulhattok egymástól és te is lehetsz géniusz, ha pl. finomakat főzöl vagy akármi másért.
Régebben én is azt hittem, hogy a diploma jelent valamit, de aztán ismertem bunkó közgazdászokat, helyesen írni nem tudó bölcsészt és rájöttem, hogy egy érettségizett embernek sem kellene rosszul éreznie magát ezek mellett, de ha még géniuszok is, akkor meg pláne gondolom, hogy van annyi intelligenciájuk, hogy ne nézzenek le...!
Ahogy írják önbizalom, s nincs lehetetlen ha elég időt szánsz rá.
S okosággot nem csak pappírban mérik
Nem baj, ha nem vagy jó azon a területen ahol ő igen. Az én párom is mérnök, kifejezetten okos ember, de eszébe sem jutott azt állítani, hogy e miatt többet érne nálam.
Ő meg nehezebben tanul nyelveket nálam (8 nyelvből szereztem nyelvvizsgát) és bár érdekli a történelem, irodalom, kultúratudomány, pszichológia és fejlődéstan, mivel velem ellentétben nincs ezekkel kapcsolatos végzettsége, nyílván nem egyezik a tudásunk mértéke. Épp az a jó, hogy nem versengünk egymással, mindkettőnk jó a maga területén és kölcsönösen elismerjük a másik tudását.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!