Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Túl okos hozzám?

Figyelt kérdés
Nem merek összejönni a sráccal, mert túl okos hozzám. Mérnöknek tanul, a bátyja orvos, szóval az egesz család géniusz. Én meg közel se vagyok az. Szerintem rosszul érezném magamat közöttük.
2020. júl. 24. 10:05
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Ne ezért ne gyere össze egy sráccal. Szerintem csak félsz a kapcsolattól és kifogást keresel, hogy miért ne menjél össze vele. Kifogás mindig lesz, de alkalom csak egyszer. Hajrá!
2020. júl. 24. 10:22
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Ez hülyeség. Nincs elég önbizalmad. Te is okos és értékes vagy, csak te másban vagy jó. Te mit tanulsz/dolgozol? A párkapcsolat akkor működik, ha képesek vagytok elfogadni egymást, és szeretni a másikat azért, aki.
2020. júl. 24. 10:32
 3/11 A kérdező kommentje:
Én tanfolyamon vagyok, jövőre szeretnék egyetemre menni, de nem tudom, hogy sikerül-e.
2020. júl. 24. 10:33
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Tanulj sokat, és sikerülni fog.
2020. júl. 24. 10:45
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Több önbizalmat, gyúrj rá egy kicsit az önismeret fejlesztésére, mert sopánkodással nem jutsz előre hm.
2020. júl. 24. 11:41
 6/11 anonim ***** válasza:
47%

Lótúrót!

Az, hogy valaki egy bizonyos területen okos, még nem jelent semmit!

Gépészmérnök nem tudott egy csekket kitölteni, hiába okos a maga területén, szerintem ciki és lehet, te meg ki tudod tölteni helyette és akkor már te vagy az okosabb nemde?!

Az, hogy hogy érzed magad mellette, csak tőled függ!

Nyilván nem fogsz tudni a szakterületéhez hozzászólni, de legalább tanulhattok egymástól és te is lehetsz géniusz, ha pl. finomakat főzöl vagy akármi másért.

Régebben én is azt hittem, hogy a diploma jelent valamit, de aztán ismertem bunkó közgazdászokat, helyesen írni nem tudó bölcsészt és rájöttem, hogy egy érettségizett embernek sem kellene rosszul éreznie magát ezek mellett, de ha még géniuszok is, akkor meg pláne gondolom, hogy van annyi intelligenciájuk, hogy ne nézzenek le...!

2020. júl. 24. 13:29
 7/11 anonim válasza:
100%

Ahogy írják önbizalom, s nincs lehetetlen ha elég időt szánsz rá.

S okosággot nem csak pappírban mérik

2020. júl. 24. 15:21
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem baj ha a mérnök szakmához nem értesz. Én is okosabbnak tartom a tanár páromat, mert őt minden érdekli és így mindenhez hozzá tud szólni legalább egy kicsit. Az én területem meg a gyógyszerészet, hálistennek őt egy dolog nem érdekli, mégpedig a kémia. Így az megmarad nekem és én is okosnak érzem magam valamiben.
2020. júl. 25. 14:14
 9/11 anonim ***** válasza:

Nem baj, ha nem vagy jó azon a területen ahol ő igen. Az én párom is mérnök, kifejezetten okos ember, de eszébe sem jutott azt állítani, hogy e miatt többet érne nálam.

Ő meg nehezebben tanul nyelveket nálam (8 nyelvből szereztem nyelvvizsgát) és bár érdekli a történelem, irodalom, kultúratudomány, pszichológia és fejlődéstan, mivel velem ellentétben nincs ezekkel kapcsolatos végzettsége, nyílván nem egyezik a tudásunk mértéke. Épp az a jó, hogy nem versengünk egymással, mindkettőnk jó a maga területén és kölcsönösen elismerjük a másik tudását.

2020. júl. 25. 15:04
 10/11 anonim válasza:
Nem minden a végzettsége körül forog
2020. júl. 28. 17:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!