Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van-e hasonló típusú srác?
Csak azért mert nekem ez az úgymond ideálom:
Legyen kb 17 év körüli aki megpróbálja mindig megnevettetni a másikat, nem egoista (ahogy a legtöbbje), de legyen persze önbizalma, legyen tisztelettudó, normális és legyen beszédes. Külsőre csak annyi, hogy nekem a magas srácok jönnek be.
Azért kérdezem, mert nem igazán találkoztam még hasonló félével a társasági körömbe meg eléggé az ellentéte valósul meg a fent leírtaknak.
Pont ilyen voltam 17 évesen is, meg előtte is és a mai napig is.
Szóval biztos van ilyen.
Néha olyan jó érzés valakinek csak úgy mosolyt csalni az arcára :)
Néha random itt is rá írok pár szomi emberre valami vicces kép, vagy cuki állattal :)
Néha 1 mosoly is sokat számít :)
Biztosra veszem, hogy vannak még ilyenek.
Az a baj hogy van rá némi reális esély :D
Bár én nem, de te lehet hogy igen :)
De én nem ismerkedési szándékkal írtam ide, de tényleg szoktam itt random képeket küldözgetni. Valentin napon is volt kint pár kérdés ahol mondta pár lány, hogy azért jól esett volna nekik, ha valaki mondja nekik vagy valami. Akiket olvastam azoknak írtam :)
Tényleg igyekszek mindíg pár ember arcára mosolyt csalni, de a valóságban is. Ezért szoktam mindíg hülyéskedni. Csak sajnálom hogy sokkal többet nem tehetek a világért, csak pár mosolyt okozhatok, de néha az is több mint a semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!