Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, pozitívum?
Figyelt kérdés
Ha egy lány intelligens és okos? Nem az az okoskodó,csak művelt,lehet vele beszélgetni,és mindenről érett véleménye van?2016. júl. 12. 21:17
1/12 anonim válasza:
Most nem magadról beszélsz igaz?? mert akkor nem raktál volna ki ilyen kérdést, ha igaz lenne xD
3/12 A kérdező kommentje:
És ha mellette kíváncsi vagyok?^^ Gondoltam kapok ilyen kommentet,de ettől függetlenül lehetek az.
2016. júl. 12. 21:20
4/12 anonim válasza:
Hát szerintem ezek jó tulajdonságok de ezek személy függők vannak olyan srácok akik az olyanokat szeretik akik buták mint a kő de vannak olyanok akik meg azt ha valaki okos (én is ezt szeretem ha valaki okos mert velük lehet rendesen beszelni).
5/12 anonim válasza:
Mindenképpen. Sőt, más típusú lánnyal nem is kezdenék :D
7/12 anonim válasza:
Előny, de fontos hogy legyen humora is:D
8/12 anonim válasza:
Igen, nekem ez a legfontosabb!:)
9/12 anonim válasza:
Miért lenne hátrány? De most őszintén. :D Am 3 kérdésből ki lehet deríteni, hogy az vagy-e, vagy sem. :D
10/12 anonim válasza:
Annyira szeretem az ilyen kérdéseket. Minek kell megkérdezni valamit amire tudod a választ? Ennyi erővel legközelebb azt kérdezed meg, hogy előny-e, hogy van humorérzéked, vagy, hogy előny-e, hogy kedves vagy...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!