Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy havercsaj, amúgy okos, jófej, mégis lefeküdt egy fuckboyjal, mit tegyek?
Konkrétan az összes fiúismerősét letiltotta miatta (volt egy-két meredek arc, de amúgy többnyire normálisok), a barátnőit elküldte a halál fszára, egyedül engem nem, mivel együtt sportolunk versenyszerűen, de nem hallgat rám sem.
Eddig volt egy pár palija, de csak a legutóbbival feküdt le. Na most ez a fuckboy egyértelműen csak meghúzza egy párszor, és el fogja dobni, már most is más csajokkal kezd ki.
Szerintem az itt a fő baj, hogy ő olyan 6/10es és amúgy olyan max 7/10es palijai voltak, és ők sem voltak ennyire rámenősek, vagy legalábbis nem adta be a derekát nekik, ez a fszarc meg tényleg jól néz ki.
Jó haverom a csaj, sőt, nem csak haver, hanem tényleg egy párt alkotunk a sportban, nagyjából 3 éve ismerem, és nem igazán értem, miért viselkedik így. Tudnátok tippeket adni, hogy állítsam le, vagy mivel hassak rá? Már nem csak a haverságból, de a sport miatt is, mert baromira dekoncentrált, és versenyszerűen üzzük a dolgot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!