Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Ki mellé álljak? Melyiknek...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki mellé álljak? Melyiknek van igaza?

Figyelt kérdés

A story a következő: nekem meg a legjob haveromnak van egy kisebb szoros baráti körünk ami áll 4 fiúból meg 3 lányból. Gimi eleje óta vagyunk összenőve (vagyis az előtte lévő nyár óta kert akkor volt osztálytali júniusban és már akkor egybe kerültünk),minden hülyeséget együtt csináltunk azóta is. Most leszünk majd végzősök. A lényeg hogy nálunk az hogy megöleljük a lányokat, összebújunk velük totál átlagos és normális nem jelent semmi szexuálisat vagy romantikusat. Igaz hogy mióta a 3 lány közül kettőnek csávója van velük már testileg nem feltétlen vagyunk olyan közvetlenek de ha azok lennénk se jelentene semmit de tényleg.

Szóval legjobb haveromnak lett egy csaja, egy totál aranyos lány aki amúgy állati jó arc tehát nem valami beképzelt hisztis picsa (fél éve együtt vannak szóval ha az lenne már kiderült volna). Viszont elég féltékeny típus. Nem követi le a haveromat vagy ilyesmi csak ha lát pl pár képet amin szorosan össze van ölelkezve valamelyik lánnyal a csapatunkból akkor láthatóan rosszul esik neki meg kedvtelenebb lesz. És itt jön a kérdés: a haverom nem változtatott azon ahogy a lányokhpz viszonyul, amelyikkel a barátnője előtt jóba volt azt most is emelgeti, ölelgeti meg csinál velük olyan képet amin szorosan oda van húzódva hozzájuk (de tényleg nem szexuálisan vagy rámenősen, tehát nem nyomja a fenekükhöz magát pl vagy ilyesmi). A haverom szerint ez ilyen ő nem akar változtatni mert a barátnőjének meg kell érteni hogy neki ezek a lányok tényleg csak a barátai. Én ezzel egyet is értek viszont a csajával is egyet tudok érteni mivel nem azt kérte hogy tiltsa le mindet csak azt hogy ne vegye a nyakába őket meg ne csináljon szorosan összebújós képeket velük mert ez rosszul esik neki, rossz neki más lányokhpz ilyen közel látnia a párját.

Szóval most vívódok mert nem tudom kinek jogosabb a véleménye ebben a témában. Ti mit csinálnátok? Elfogadnátok ha a párotok továbbra is közeli fizikai kontaktusba kerülne a "barátnőivel"? Visszább vennétek kicsit ha a barátotok/barátnőtök kérné?

2023. jún. 28. 15:43
 1/10 anonim ***** válasza:
96%

Én a lánnyal értek egyet. Nekem is szarul esne.

Én a helyedben max a véleményem mondanám el ha kérdezik. Nem állnék egyik oldalra sem.

2023. jún. 28. 17:06
 2/10 anonim ***** válasza:
77%

Én a fiúval értek egyet. Ne tegyen tönkre egy évek óta tartó barátságot, mert valaki féltékeny.

19l

2023. jún. 28. 17:27
 3/10 anonim ***** válasza:
83%
Azzal hogy nem ölelgeti őket, semmit nem tenne tönkre.
2023. jún. 28. 17:43
 4/10 anonim ***** válasza:
92%
A megoldás annyi lenne, hogy nem készülnek képek az ilyen baráti találkozókról. Vagy ha készülnek, akkor azok a belső körben maradnak és nem mutogatja senki a párjának. Így a lánynak sem esik rosszul és a barátság is változatlan marad.
2023. jún. 28. 17:44
 5/10 anonim ***** válasza:
79%
A lánynak van igaza.
2023. jún. 28. 17:59
 6/10 anonim ***** válasza:
85%
A lánnyal kellene, mégpedig úgy, hogy csinálsz egy olyan ölelkezős képet, mint ő szokott a csajokkal. Az egóját megpiszkálná a csókának, az biztos.
2023. jún. 28. 18:03
 7/10 anonim ***** válasza:
83%

“amelyikkel a barátnője előtt jóba volt azt most is emelgeti, ölelgeti meg csinál velük olyan képet amin szorosan oda van húzódva hozzájuk (de tényleg nem szexuálisan ”

Ja! Persze. Mesebeszéd.

Hát, kérem szépen, amint komoly párkapcsolatom van, az ilyen félreérthető pajtáskodásoknak vége. Föl kell nőni. Nem viselkedhetek úgy, hogy az a párom előtt félreérthető legyen, és aggodalmat, fájdalmat okozhat.

A barátság megmaradhat, de a testi érintkezésnek ez a fajtája a gyermekkor homályába kell vesszen.

2023. jún. 29. 09:35
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Én a lánnyal értek egyet. Nincsen barátom, de én se örülnék feltétlenül hogyha más lányokat ölelgetne, meg miegymás. Felőlem születhettek egy kórházban is, a barát az barát, ilyen ölelkezések meg szerintem szükségtelenek, főleg akkor, ha valamelyiknek párja van. Nem még hogyha mindkettőnek.

Én a csávó fejét nézném meg, hogyha valaki az ő barátnőjével csinálná ezt fordított esetben.

2023. jún. 29. 13:03
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
A #7 és a #8 teljesen igaza van egyet értek velük! Ha egy kapcsolatban vagyok akkor megtartom mindenkivel a tisztes távolságot. Tini korban jellemző inkább az ilyen össze bújás ölelkezés, viszont nem tudom mi benne a jó főleg, ha párom van. Én érezném magam rosszul hogy másokkal is testi kontaktusba kerülök.
2023. jún. 29. 20:34
 10/10 anonim ***** válasza:
51%
Édes istenem, 10 éves brigád.
2023. jún. 29. 22:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!