Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Nagyon csúnyán össze vesztünk....

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon csúnyán össze vesztünk. Az exéhez hasonlított. Hogyan tovább?

Figyelt kérdés
Azt mondta annyit veszekszek vele mint az exe és hogy kb ugyanaz vagyok ilyenkor. Rosszul esett hogy hozzá hasonlít. Azóta már bocsánatot kért és azt mondta ideges volt
2023. jún. 28. 09:28
A kérdező szavazást indított:
Ideges volt és ennyi. Ne foglalkozz vele és ne veszekedjetek
Én kidobnám mert az exéhez hasonlított
26 szavazat
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
87%

Ki leszel penderítve.

De nem is baj, mivel láthatóan kicsináljátok egymást. Nekem olyan többéves, együttélős kapcsolataim voltak ahol egyszer sem vesztünk össze. Nem értem miért jó szítani a konfliktust meg beleállni a másikba lépten-nyomon, de gondolom nem véletlenül lett az exe az exe.

2023. jún. 28. 09:56
 2/12 anonim ***** válasza:
70%
DOBD!!!!
2023. jún. 28. 09:57
 3/12 anonim ***** válasza:
95%
Az a baj, hogy a valódi problémát megint nem veszed észre. Te az egészből csak annyit realizáltál, hogy hozzádvágta, hogy úgy veszekedsz, mint az exe. És most ez neked a probléma alfája és omegája. Közben meg ez már csak egy következménye a valódi problémának. Ami pedig az, hogy képtelenek vagytok meglenni marakodás nélkül. Ez az igazi, lényegi probléma.
2023. jún. 28. 11:25
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
The show must go on
2023. jún. 28. 13:55
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Egy ilyen miatt dobni hülyeség. Inkább oldjatok meg az eredeti problémát.
2023. jún. 28. 14:04
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Itt tényleg a sok veszekedés a probléma. Az, hogy most épp valamin besértődtél, az már csak a jéghegy csúcsa. Ha ezt el is rendezitek, az alap probléma továbbra is fennáll: a rengeteg veszekedés.

Mi az, ami ekkora nézeteltéréseket okoz? És mi az oka, hogy nem tudjátok ezeket megoldani? Csak mert ha ez továbbra is így megy, akkor nem sok jót jósolok ennek a kapcsolatnak. És talán nem is baj. Van, hogy két ember egyszerűen nem fér össze. Akkor meg felesleges egymás idejét rabolni. Egy kapcsolat nem a folyamatos veszekedésről kellene, hogy szóljon.

2023. jún. 28. 14:32
 7/12 anonim ***** válasza:

En azt nem ertem, hogy miert veszekedtek allandoan? Nemtudtok megbeszelni?

Nekem ilyen csaj nem is kell, aki allandoan hisztizik, mintsem odajonni hozzam elmondani hogy mit csinalok szarul vagy valami?

2023. jún. 28. 15:12
 8/12 anonim ***** válasza:
Hagyd a faszba.
2023. jún. 28. 16:40
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

#7: Nekem volt "szerencsém" ilyen barátnőhöz. Nevetséges dolgokba is belekötött. Például egyszer majdnem szakított, mert éjjel 2-kor elaludtam a gép előtt, miközben vele messengereztem. Szegényem ezt ő halálos sértésnek vette... (Tegyük hozzá, hogy én akkor már az előző éjszakát is végigbeszélgettem vele, aznap vizsgáztam, előző nap dolgoztam...) Vagy például azon is nagyon összeveszett, amiért én akkor írtam rá, amikor ő éppen játszott, és szerinte ettől lefagyott a játék. Amikor fel mertem vetni, hogy mégis honnan a frászfenéből tudjam, hogy ő épp játszik-e? Erre az volt a válasz, hogy a barátja vagyok, tudnom kell. Ez csak pár kiragadott példa volt, de szinte minden nap volt valami összezördülés. Fél évig bírtam mellette...

De van egy ilyen lány barátom, akinek már a sokadik kapcsolata megy tönkre az állandó veszekedések miatt. Én mindig próbálom visszafogni, hogy ne marakodjon már állandóan, de ő tényleg mindenen képes veszekedni. Pl. elment kulázni a pasija, és közben nem írt neki vissza. :D Meg hasonlók. De napi szinten.

És mielőtt bárki téves kvöetkeztetést vonna le, azért férfiak között is vannak hasonlóak. Húgom nem rég vált el a férjétől, pont az ilyesmik miatt. Nem volt olyan, hogy valamibe ne kötött volna bele.

2023. jún. 29. 02:20
 10/12 anonim ***** válasza:
0%

Képzeld csak el.

Az exe kinyalta csókoltgatta betolta neki. Lenyelte neki a spermát.

És te most ezzel a lánnyal vagy.

#csakisaszűzlányokajók

2023. jún. 29. 15:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!