Arcra apukámra, illetve az anyai nagymamámra. A hajam és a szemem olyan mint anyukámé. Illetve a magasságom is.(anya magas, apa férfiben alacsonyabbnak számít, és én is inkább magasabb vagyok.)Testalkatra inkább az apai nagymamámra.
Lány vagyok.
2023. máj. 30. 11:41
2/21 anonim válasza:
Apai nagymamámra
2023. máj. 30. 11:48
3/21 anonim válasza:
Mindkettő. Mintha egymásra tették volna a képüket.
Hajszín, sűrűség: mindkettő sötét és sűrű
Szemszín: apa (szürkészöld)
Magasság mindkettő, ugyanolyan magasak, és én is pár cm eltéréssel. Alkat: mindketten normálisan vékonyak, én is.
Arcforma mindkettő, a kettő "egybegyúrva"
Nő
2023. máj. 30. 11:51
4/21 Metionin válasza:
Apámra, illetve állítólag az ő egyik nővérére akit sosem láttam. Anyám lazán letagadhatna, apám meg le se tudna tagadni. Annyi a különbség, hogy én szőke lettem, míg ő sötét hajú volt, illetve neki nagy az orra, amit nem örököltem szerencsére. Utóbbi 2 dolog az említett nővérnél van meg, köztük ő volt egyedül szőke a 11 gyerekből, az én generációmban meg én vagyok csak.
2023. máj. 30. 11:56
5/21 anonim válasza:
Az édesanyámra, illetve az anyai nagyapámra hasonlítok. Az édesapámra egyáltalán nem.
Férfi
2023. máj. 30. 12:04
6/21 anonim válasza:
apumra illetve anyum anyukajara.
Lany vagyok
2023. máj. 30. 12:07
7/21 anonim válasza:
Úgy nézek ki, mint apám, aki meg úgy, mint a nagyanyám. Persze ő férfiasabb vonásokkal, de tényleg, le sem tagadhatnánk egymást. Bár hozzáteszem, nagyanyám mérföldekkel szebb. Gyönyörű!
2023. máj. 30. 12:24
8/21 anonim válasza:
Felnőttként az apai ági rokonokra. Apám unokatestvére, aki szintén nő. Egyértelműen apai ági hasonlóság, anyukám titkolt bánatára 🙂
2023. máj. 30. 13:12
9/21 anonim válasza:
Külsőleg mindkettőre.Apán szőke volt,kék szemekkel,édesanyám sötétbarna hajú,fekete szemű,én lettem szőkésbarna ,nagyon világos barna szemekkel,arcberendezésem apámra,alkatom átlagos,apám nagyon sovány volt,édesanyám erős testalkatú.Hajam az anyukámé.
37 N
2023. máj. 30. 13:39
10/21 anonim válasza:
Is-is, attól függ mit nézünk, szemet, vagy arcot stb.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!