Ti miben hasonlítotok a szüleitekre meg a rokonaitokra?
Figyelt kérdés
2018. jún. 3. 08:22
1/9 anonim válasza:
A nevem 2/3 részben ugyanaz, mint az apámé.
2/9 Bubuka508 válasza:
A rokonaimra hálistennek semmiben. Idegenekkel mindig jobban kijöttem, mint a saját rokonaimmal. A szüleimre sem annyira, hogy klónjuk legyek. Azt hiszem, ez így egészséges.
3/9 anonim válasza:
Ugyanolyan hamar képes vagyok felkúrni az agyam mint ők.
4/9 Metionin válasza:
Külsőleg apámra. Anyámra egyáltalán nem, semmiben. Belsőleg egyikre sem. Rokonok közül talán apámágán van olyan, akire külsőre, pl. hajszín, meg az egész bandának ugyanolyen szeme van de ennyi.
5/9 anonim válasza:
Apámra, elég sok mindenben, külsőre is, gondolkodásban is.
6/9 anonim válasza:
Én a bátyámra hasonlítok kegyetlenül, szinte olyanok vagyunk mint ha ikrek lennénk, csak annyi különbséggel hogy a bátyámnak barna a szeme, nekem meg kék. A bátyámnak is azért van barna szeme mert az apai nagymamánknak van az. Egyébként igazából arcvonásunkat anyánktól örököltük annyiban valamennyire hasonlítunk, de többiben nem, szinte egyik szülőnkre, nagyszülőnkre, bármelyik rokonunkra nem. Sokan azt hiszik ikrek vagyunk, pedig a bátyám nálam 5 évvel idősebb.
7/9 anonim válasza:
Az orromat anyától örököltem és a dédnagymamámról kaptam a nevemet.
8/9 Röcsögei Péter válasza:
Egoista vagyok, mint Fater
9/9 anonim válasza:
SUSAN FORWARD. MÉRGEZŐ SZÜLŐK [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!