Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Titeket zavar hogyha egy fiú sokat káromkodik?
Figyelt kérdés
pls indoklást is kérek
UI: mielőtt valaki megkérdezné hogy miért nincs szavazás, azért mert a saját véleményetekre vagyok kíváncsi
2023. jún. 27. 22:26
2/11 anonim válasza:
rettentően zavaró, ha valaki túl sokat/indokolatlanul káromkodik. Sokat ember azt hiszi, hogy a csúnya beszédtől és a káromkodástól lesz menő. Pedig az csak azt mutatja mennyire bunkó és mennyire frusztrált belül.
3/11 anonim válasza:
Engem nagyon zavar, főleg ha túl sokat káromkodik. Nagyon visszataszító. Van egy kollégám akinek minden második szava a B+ .. már a fönökség is szólt neki, hogy hagyja abba, mert amikor jönnek a megrendelők, ők is hallják, és nem tetszik nekik. De volt egy ex barátom akivel pont a ocsmány káromkkodása miatt szakítottam vele.
5/11 anonim válasza:
Lányként is szoktam káromkodni, de csak olyan esetekben, ahol megállja a helyét.
Ha egy fiú túl sokat káromkodik, mindenhol, azt nagyon tiszteletlenek érzem. Plusz ha felém is gyakran intéz ilyen ,,kedves” szavakat, biztosan túlgondolnám
6/11 anonim válasza:
Az nem zavar hogy neha karomkodik.
De ha tenyleg sokszor karomkodsz, akkor nem valami ertelmesnek tunsz es igen zavar.
7/11 anonim válasza:
Ha minden második szava az akkor igen, amúgy nem.
9/11 anonim válasza:
Ha feleslegesen teszi, akkor zavarna.
10/11 anonim válasza:
Ha csak úgy akkor nagyon. Ha mondjuk mérgében, fájdalmában vagy ilyesmi akkor ok. De amikor minden második szava a b+ és a ge*i az nagyon alpári és igénytelen hatást kelt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!