Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Titeket mennyire zavar az ha egy fiú sokat káromkodik?
Őszintén szólva én is ilyen vagyok. Minden kis hülyeségen fel tudom idegesíteni magam és akkor nincs megállás, kieresztem magamból a feszültséget káromkodás formájában (persze ha sok ember van körülöttem akkor halkan próbálom ezt megtenni).
Elgondolkodtam azon hogy lehet emiatt nincsen barátnőm. 16/F
Ha nem egy utolsó paraszt módján teszed engem egylatán nem zavarna mer én se az a nyugodt szépenbeszélő csaj vagyok.
16L
Engem zavarna, és hamar szakítanék veled. Számomra egy idegbetegnek tűnsz, és a fene sem akar egy idegronccsal kapcsolatban lenni.
17/L
Ha csak úgy káromkodsz kicsit idegesen, akk no problem...de ha tényleg látszik, h tiszta feszült vagy, és őrjöngesz, akk semmi esélyed. Nekem amugy alapvetően bejön, ha egy fiú káromkodik, de nem túl sokat...tehát egy nap 3-4x
Ne legyen minden mondatodban, h "baz+" mert én ilyen fiúkról azt gondolom, h csak menőzni akar, hogy ő húdecsúnyán beszél. És szerinyem ezzel nem vagyok egyedül
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!