Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok! Titeket mennyire...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Titeket mennyire zavar az ha egy fiú sokat káromkodik?

Figyelt kérdés

Őszintén szólva én is ilyen vagyok. Minden kis hülyeségen fel tudom idegesíteni magam és akkor nincs megállás, kieresztem magamból a feszültséget káromkodás formájában (persze ha sok ember van körülöttem akkor halkan próbálom ezt megtenni).

Elgondolkodtam azon hogy lehet emiatt nincsen barátnőm. 16/F

2019. ápr. 20. 23:16
 1/10 anonim ***** válasza:
89%
Amíg nem ilyen proli szinten csinálod, hogy mindenki hallja, addig szerintem okés.
2019. ápr. 20. 23:21
 2/10 anonim ***** válasza:
79%

Ha nem egy utolsó paraszt módján teszed engem egylatán nem zavarna mer én se az a nyugodt szépenbeszélő csaj vagyok.

16L

2019. ápr. 20. 23:48
 3/10 anonim ***** válasza:
87%

Engem zavarna, és hamar szakítanék veled. Számomra egy idegbetegnek tűnsz, és a fene sem akar egy idegronccsal kapcsolatban lenni.

17/L

2019. ápr. 21. 00:01
 4/10 anonim ***** válasza:
47%
Engem egyáltalán nem zavarna, mivel nekem is elég gyakran megesik hogy kicsúszik egy két káromkodás mivel elég hamar felidegesítem magamat. Szerintem ne változz meg emiatt.
2019. ápr. 21. 12:00
 5/10 anonim ***** válasza:
91%
Engem baromira zavarna. Miért idegesíted fel magad minden kis semmiségen? Szerinted mi lesz így veled később, ha már most ilyen ideges típus vagy és még munkahelyed, családod sincsen?
2019. ápr. 21. 13:18
 6/10 A kérdező kommentje:
Próbálom kontrollálni. Meg amúgy sem vagyok olyan fajta aki felidegesíti magát valamin és ez az egész napjára kihat. Én olyan vagyok hogy egy picit dühös leszek káromkodok egy sort aztán megy tovább normálisan a napom. Nem vagyok idegroncs csak hirtelen haragú.
2019. ápr. 21. 14:29
 7/10 anonim ***** válasza:
60%
Engem egyáltalán nem zavarna, én is elég gyakran szoktam. Exem mindig azt kérdezgette, hogy "egy lány hogy beszélhet ilyen csúnyán?" :D
2019. ápr. 21. 20:43
 8/10 anonim válasza:
100%
Én nem igazán szeretem. Persze nem azt mondom hogy én nem szoktam káromkodni mert szoktam néha, de az amikor az embernek minden mondatában legalább egy káromkodás van az engem nagyon irritál.
2019. ápr. 22. 21:04
 9/10 anonim ***** válasza:
55%

Ha csak úgy káromkodsz kicsit idegesen, akk no problem...de ha tényleg látszik, h tiszta feszült vagy, és őrjöngesz, akk semmi esélyed. Nekem amugy alapvetően bejön, ha egy fiú káromkodik, de nem túl sokat...tehát egy nap 3-4x

Ne legyen minden mondatodban, h "baz+" mert én ilyen fiúkról azt gondolom, h csak menőzni akar, hogy ő húdecsúnyán beszél. És szerinyem ezzel nem vagyok egyedül

2019. ápr. 23. 22:15
 10/10 anonim ***** válasza:
49%
Szerintem suttyó dolog, ha valaki káromkodik. Normális embereknek nemigen szokásuk
2020. jún. 3. 15:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!