Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon zavar a barátom múltja! Mit tegyek ez ellen?
8 hónapja vagyunk együtt (én 16/L, barátom 18/F). Nekem ő az első komoly kapcsolatom (előtte csak egy olyan barátom volt amibe a csókolózásig jutottunk, viszont a kapcsolat elhúzódott 1,5 évig, lényegtelen. Én őt már rég nem szeretem!) Viszont barátomnak sajnos elég sok barátnője volt. Ebből kettő komolyabbrol tudok, bár az egyik csak szerinte volt komolyabb. Az a kapcsolata pár hónapig tartott viszont a csaj már náluk aludt meg ilyenek (nem feküdtek le). Ezzel a lánnyal igazából semmi bajom, kifejezetten szimpatikus viszont az a része nem tetszik hogy baratom likeolja a kepeit.. (de mindegy ezt elnézem). Na és van a másik lány aki igazán irritál. 1 évig voltak együtt, mindent megadott neki(nekem nem kell semmi nem szorulok rá ne ertsetek felre), a csak náluk élt kb, ruhák minden havonta ide-oda vitték nyaralni, a csaj apja köszönni se volt képes barátomnak, és persze erről nem a lány tehet, de arról igen hogy pénzt keregetett baratomektol viszont cigire allandoan van penz.. végül emiatt lett vége a kapcsolatnak,barátom szülei nem engedték tovább. Na és hát az a helyzet hogy engem ez nagyon zavar hogy ő egy ilyen lanyba volt halalosan szerelmes. Mai napig ugy erzem hogy őt jobban szerette mint engem hiába mondta párszor hogy akármi van én vagyok neki tenyleg az első igazi hisz megtanitottam hogy hogyan kezeljen egy normalis kapcsolatot (marmint 50-50be mennrk a dolgok anyagilag is (marmint nyilvan elhiv ideoda de na ertitek sztem😅) illetve mindkettonken ugyanannyit ér a szava, a két lanynal nem igy volt az elsonel o volg a papucs, amasodiknal a lany. Na de mindegy is nekem az is rosszul esik pl h lassan ez lesz ugye a leghosszabb kapcsolat majd és még en nem is aludtam náluk (nem az h annyira igénylem) de rosszul esik hogy azok bezzeg odajártak. Ő szilveszterkor itt aludt nálunk buli miatt ugye nem tudott volna hazamenni. Nyílván arra várnék hogy most ő hívjon. Célozgatni szokott egyebkent de most en hivjam át magam vagymi? Ja amugy volt olyan egyszer hogy hívott.. de olyan kenyszernek ereztem és emiatt nemet mondtam.. (lehet hülye voltam) na de mindegy zavar főleg az a csicska lány (azert hivom igy mert lehord engem mindennek de pofamba nem meri mondani, en viszont egyszer jol kiosztottam emiatt aztan csak lesett) hogyan tegyem túl magam ezeken?
A barátomat nagyon szeretem és semmikepp sem akarok vele szakitani. Tudom hogy nagyon gyerekes vagyok de épp ezt probalom leküzdeni.. mit tegyek?
Na látod én éppen ezért még a beszélgetésig sem engedem, hogy eljusson a dolog egy olyan lánnyal, akiről tudom, hogy milyen szép múltja van. :/ Vagy elfogadod vagy otthagyod. Nyilván ez a két lehetőséged van. Nem ismerem a srácot, nem tudom, hogy őszinte-e hozzád, de a te elmondásod szerint nem az, így nem értem, hogy miért vagy még vele. Lehet, hogy egy ideig rossz, de mikor találsz egy normális srácot, akkor örülni fogsz, hogy ezt otthagytad.
18/F
Hogy mit tegyél?
Épitsd vele a jelent és jövőt, hogy aztán arról beszélhess hogy együtt mit alkottatok meg. Azt hogy előtte mi volt nem számít. Egy kapcsolat induljon tiszta lappal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!