Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyenkor mi történik velem?
Az elmúlt fél évben ketten is akkor léptek le/hagytak ott, amikor már frissen elkezdtek kialakulni érzelmek bennem irántuk. Ezen annyira "bedepresszióztam" , hogy most rögeszmésen próbálok életkedv nélkül keresni ezeken a hülye oldalakon hasonló embereket, amikor fejben közben tudom, hogy ez nem így megy, ebből így rendes kapcsolat sose lesz. Ilyenkor mi történik velem? Megszállotja lettem az érzelmeknek?😭
Köszönöm (normális) válaszaitokat
17F
Szerintem még nem léptél túl a szakításokon, és a keletkezett űrt új partnerekkel akarod betölteni. Gyászold meg, éld meg az érzelmeket, ne próbáld meg elnyomni őket úgy, hogy valaki mással randizol. Várd meg, amíg az önbizalmad teljesen visszáll, míg lelkileg olyan szinten leszel, hogy egy kapcsolatban nem a terhére leszel a másiknak.
Én is egyébként hasonlóan jártam nemrég, most nagyon kivagyok :(((
19/f/m
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!