Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
2 éves kapcsolatba beleférhet egy nyitottabb valami?
Figyelt kérdés
17 eves vagyok, a barátommal 2 éve vagyunk együtt. Szeretem őt, de úgy érzem hogy nem ő az igazi és vannak "hiányosságok" a kapcsolatunkban, viszont szakítani nem tudnék. Kb fél éve volt egy nagy összeveszésünk és utána 1 hónap szünet, akkor én máshol kerestem a "boldogságot" egy idősebb pasinál és nagyon tetszett. Aztán persze kibékültünk az exemmel és azóta is jól vagyunk. Neki már említettem hogy talán lehetnénk nyitottabb kapcsolatban, lehetne neki is, nekem is valaki pluszban ha szeretné. mit gondoltok ez hosszútávon a kapcsolatunk végét jelentené vagy ha meg tudjuk beszélni akkor működhet a dolog? érzelmileg kötődök a barátomhoz, szeretem.nov. 25. 08:37
1/3 anonim válasza:
Nem igazán értelek. Tudod, hogy nem ő az igazi, de közben kérdezed, hogy hosszú távon a nyitott kapcsolattól vége lenne-e. Nyilván vége lesz mindenképpen. Ha nem ő az igazi és már most mást keresel, sőt mással voltál, akkor ebből nem lesz soha semmi jó.
Felesleges mindig visszafutni a barátodhoz, ha nem működik. Így csak még nehezebb lesz lezárni.
2/3 anonim válasza:
Megpróbálni meg lehet, előbb-utóbb vége lenne mindenhogyan, legalábbis a leírás alapján.
Azt is lehet, hogy maradtok barátok, kapcsolatotok meg majd lesz vki mással.
3/3 anonim válasza:
Szerintem ez még így éretlen. Nyilván szakítás lesz a vége, és lehet, hogy neked idősebb pasijaid lesznek egy ideig.
Ha mondjuk ugyanez a kérdés felmerül 10 év múlva, akkor már komolyan érdemes elgondolkodni a kérdés komolyságán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!