Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Barátom kiakadt, hogy egy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátom kiakadt, hogy egy ilyen képet töltöttem fel instára - szerintetek tényleg durva?

Figyelt kérdés

[link]

Szerintem semmi extrém nincs benne.

2023. jún. 21. 11:22
1 2 3 4 5 6
 41/58 anonim ***** válasza:
28%
Tavaly voltunk először együtt nyaralni a barátnőmmel. Lefotóztam bikiniben és kirakta a képet instára. Azt tudni kell róla hogy nem kicsi a melle, sőt. Nem tudom hányan likeolták de jópáran. Nem érdekel hány pasi látta és verte ki rá. Ez egy szép kép egy örök emlékről. Örülök hogy sokan látták.
2023. jún. 21. 23:51
 42/58 anonim ***** válasza:
5%

Szerintem elég feltünősködő kép azért.

Amúgy hány évesek vagytok?

2023. jún. 22. 11:16
 43/58 anonim ***** válasza:
86%
Barátod elég beteges, bizalmatlan, irányító, és birtokló jellem. Komolyan nem találtál értelmesebb pasast?
2023. jún. 22. 13:33
 44/58 anonim ***** válasza:
77%

Ha a barátját nem érdekelné,hogy mit pakol ki,akkor nem lenne számára fontos.

Cuckold fétises állatok...

2023. jún. 22. 13:43
 45/58 anonim ***** válasza:
100%
Nem durva, bár az tény, hogy ez a kép eléggé mellhangsúlyos.
2023. jún. 26. 21:00
 46/58 anonim ***** válasza:
80%

Hogy mennyire túl tudják gondolni az emberek ezt teljesen átlagos képet.

Egy átlag lány már azért megvan szólva ha képet merészel feltölteni az internetre ahol látszik teste.

Ez csak egy kép, ha emiatt problémázik akkor minél hamarabb szakíts vele mert csak rosszabb lesz.

2023. jún. 27. 13:41
 47/58 anonim ***** válasza:
16%

Ez nem egy kép amin "látszik a teste", hanem egy kép amin semmi nem látszik, mint hogy mutogatja a picsanacis testét mellfókusszal.

Azt nem tudom én mit csinálnák ha a fiúja lennék, mert sosem volt olyan barátnőm aki ilyen agyatlanul és céltalanul mutogatná magát. Ez értelmi és érzelmi intelligenciából fakad, és jó esetben megszűri az ember, mielőtt összejön valakivel.

2023. jún. 27. 14:09
 48/58 anonim ***** válasza:
91%

47

Pont erről írtam. Túlgondolod és túlreagálod. Ez csak egy kép, lehet mögé látni bármit de az rólad szól, nem róla.

Nem tudom te hol látod a mellét vagy a fenekét mert egyik se látszik. Ha látszana is, nyár van és láttak már ilyet az emberek.

Én is voltam olyan helyzetben mint ő. Felvettem egy tök átlagos nyári ruhát és egyből megszólt apám hogy mit mutogatom magam (és mindennek elhordott) pedig csak éltem volna az életemet mint egy rendes ember. Ezt kb minden nap megkaptam. Ezzel csak azt érte el hogy szégyelltem magam és féltem minden reakciótól. A lány is ilyen sorsra fog jutni ha hallgat az ilyenekre mint te.

Itt nem a lány az "agyatlan".

Itélkezni, sértegetni és megalázni mindig könnyebb mint gondolkodni.

Befejeztem a beszélgetést veled mivel elolvastam a többi válaszodat is.

Egyetértek a többiekkel. Nagyon erősen lenézel mindenkit aki nem úgy gondolkodik mint te így nincs értelme tovább folytatni, mintha a falnak beszélnénk.

A keedezőnek és a hozzá hasonlóknak csak annyit hogy ne legyetek megalkuvók, ne csináljátok azt amit a párotok mond csak azért mert nekik nem tetszik valami. Sok sikert a szakításhoz mindenkinek aki ilyen helyzetben van.

2023. jún. 27. 14:25
 49/58 anonim ***** válasza:
100%

#47, ember, akkor innentől utcára se menjen a csaj mert van teste? Vagy akkor már egyik szép lány se menjen nyáron sehova, mert csak magát akarja mutogatni? Csinált egy fényképet saját magáról, amin érdekes módon rajta van a teste. Te ép ésszel gondolkodsz? Ha csak az arcáról rakott volna ki, akkor az lett volna a baj, tuti arra szóltál volna be, hogy sok a smink rajta vagy valami ilyesmi ostobaság, és ugyanitt kötünk ki.

Nem értem, mi a bajod. Szerintem te még nem láttál durva képet, ha egy teljesen szokványos nyári öltözetben lévő lányra azt mondod, hogy agyatlan amiért kitett egy képet magáról. Van melle, mint minden lánynak. Mit szeretnél, mit csináljon vele, hova tegye? Ezt te se gondolod komolyan :D.

2023. jún. 27. 14:41
 50/58 anonim ***** válasza:
100%

Valószínűleg az egyediségét akarta kifejezni ezzel a képpel.

Nem a szép combjait.

2023. jún. 27. 14:44
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!