Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátom kiakadt, hogy egy ilyen képet töltöttem fel instára - szerintetek tényleg durva?
11.
Nincs minden képnek üzenete. Felesleges belemagyarázni bármit.
Ez sima, fekete, nyári szett, nekem tetszik.
Az arca sincs a képen,csak a teste.
A combaji,egyéb részei látszanak.
Ezért nem tudott aludni,mert ez nem volt kint.
De minden közösségi médiában magad kifejezésére kirakott dolognak üzenete van. Mindenki azt teszi ki amit magában vagy az életében a legérdekesebbnek, leginkább mutatni valónak gondol. Ha valakinél ennek a 60%-a egy dekoltázsra fordított kamera picsanaciban, és más semmi, akkor erre szeretné irányítani a publikum figyelmét, amin akár joggal akadhat ki a barátja. Én csak lúzernek tartanám a csajom, ha ennyit sikerülne kiadnia magából.
14.
Talán azért mert tetszik neki? Nem kell mindenben a logikát keresni. Jó a kép, kiteszem. Ennyi.
16.
Nem kell túlreagálni vagy belemagyarázni semmit. Az hogy ki mit és miért rak ki valamit az mindenkinél más. Ez egy teljesen átlagos szett, még a melle sem látszik csak kint van egy csík a hasából, nem tudtam hogy már ez is elítélendő.
Nem tudjuk hogy a képeknek a 60% mi.
Tetszik egy kép, kirakom és ennyi nem kell ennek nagy feneket keríteni vagy megítélni/elítélni ezért főleg hogy nem olyan a kép. Ha félig meztelen lenne szétnyitott lábakkal még érteném a felháborodást.
Ha a fiú ezen ennyire kiakadt tényleg nem illenek össze.
18
Miért kell ez a lekezelő stílus?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!