Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Barátom kiakadt, hogy egy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátom kiakadt, hogy egy ilyen képet töltöttem fel instára - szerintetek tényleg durva?

Figyelt kérdés

[link]

Szerintem semmi extrém nincs benne.

2023. jún. 21. 11:22
1 2 3 4 5 6
 11/58 anonim ***** válasza:
30%
Mit szerettél volna vele kommunikálni és üzenni a világnak?
2023. jún. 21. 13:05
 12/58 anonim ***** válasza:
68%
Milyen belátások? A melleket nem látni. Ez egy átlagos nyári viselet, ugyan azt látják az utcán az emberek. Vagy az is zavarja ahogy öltözködsz? Mond meg neki hogy neked tetszik és semmi köze hozzá. Lehet véleménye de ezen kiakadni nevetséges.
2023. jún. 21. 13:05
 13/58 anonim ***** válasza:
73%

11.

Nincs minden képnek üzenete. Felesleges belemagyarázni bármit.

Ez sima, fekete, nyári szett, nekem tetszik.

2023. jún. 21. 13:10
 14/58 anonim ***** válasza:
27%
Akkor minek teszi ki?
2023. jún. 21. 13:29
 15/58 anonim ***** válasza:
18%

Az arca sincs a képen,csak a teste.

A combaji,egyéb részei látszanak.

Ezért nem tudott aludni,mert ez nem volt kint.

2023. jún. 21. 13:31
 16/58 anonim ***** válasza:
76%

De minden közösségi médiában magad kifejezésére kirakott dolognak üzenete van. Mindenki azt teszi ki amit magában vagy az életében a legérdekesebbnek, leginkább mutatni valónak gondol. Ha valakinél ennek a 60%-a egy dekoltázsra fordított kamera picsanaciban, és más semmi, akkor erre szeretné irányítani a publikum figyelmét, amin akár joggal akadhat ki a barátja. Én csak lúzernek tartanám a csajom, ha ennyit sikerülne kiadnia magából.

2023. jún. 21. 13:37
 17/58 anonim ***** válasza:
86%

14.

Talán azért mert tetszik neki? Nem kell mindenben a logikát keresni. Jó a kép, kiteszem. Ennyi.

2023. jún. 21. 13:37
 18/58 anonim ***** válasza:
29%
Gratulálok,ehhez kell ész.
2023. jún. 21. 13:40
 19/58 anonim ***** válasza:
79%

16.

Nem kell túlreagálni vagy belemagyarázni semmit. Az hogy ki mit és miért rak ki valamit az mindenkinél más. Ez egy teljesen átlagos szett, még a melle sem látszik csak kint van egy csík a hasából, nem tudtam hogy már ez is elítélendő.

Nem tudjuk hogy a képeknek a 60% mi.

Tetszik egy kép, kirakom és ennyi nem kell ennek nagy feneket keríteni vagy megítélni/elítélni ezért főleg hogy nem olyan a kép. Ha félig meztelen lenne szétnyitott lábakkal még érteném a felháborodást.

Ha a fiú ezen ennyire kiakadt tényleg nem illenek össze.

2023. jún. 21. 13:46
 20/58 anonim ***** válasza:
84%

18

Miért kell ez a lekezelő stílus?

2023. jún. 21. 13:46
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!