Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátom kiakadt, hogy egy ilyen képet töltöttem fel instára - szerintetek tényleg durva?
Azzal, hogy kiteszi instára, már nem csak magának öltözik így. Ezzel már megbukott az állításod.
A másik dolog az, hogy utcán mondjuk pár másodpercig látsz valakit, míg tovább nem sétáltok.
Instán meg fenn van, míg a feltöltő esetleg le nem szedi. Ott meg bárki le screenelheti, aztán megvan neki, ameddig csak akarja.
Magamnak öltözök, és nem magamnak teszek ki instára képeket. Pont. Ráadásul ezen az ég világon semmi nincs, csak egy alulöltözött test, csöcsfókusszal, picsanaciban. Ezt már nem magáért csinálta, hanem mert tetszeni akar az arctalan tömegeknek, szexinek akar mutatkozni, validációt keres, szivező kanokat, és társai.
De akár a kérdező is válaszolhat, hogy mit szeretett volna üzenni, és mi volt a célja.
Jézus ezeket te magyarázod bele, ez már beteges.
Magamnak öltözők ki, más is látja mindegy mennyi ideig de nem fogok csak azért felvenni mást mert nekik nem tetszik vagy hogy attól félek mit gondolnak rólam.
Hidd el az utcán is megbámulnak rendesen, sőt még le is fotóznak ha úgy van kedvük.
Nehogy már ne vegyen fel nyáron senki rövid cuccot mert egyből könnyűvérünek bélyegzik meg.
Ne te dönts már el hogy ki miért csinál valamit. Hogy jössz te ahhoz hogy megkérdőjelezed? Ismered? Nem, csak kitalász dolgokat.
Mint mondtam, magadnak oltozol, de nem magadnak teszel ki kepeket róla. Nehéz felfogni a kulonbseget? A mondandód nagy reszevel nyitott kapukat dongetsz, a lenyegre pedig nem reagaltal.
Aki nem érti az nem én vagyok.
Magamnak öltözők fel. Kimegyek az utcára mindenki lát. Kirakok egy képet a netre mindenki látja. Mindegy mennyi időre,ugyan az. Magamat képviselem az hogy te egy egyszerű, hétköznapi ruhába mit magyarazol bele kényszeresen az már csak rád tartozik, nem az én felelőségem a tévképzeted.
Aki nem reagál semmire az te vagy.
Igaza van a 34-esnek. A strandon mit csinál? Mindenki látja és mindenki azt csinál a lávánnyal amit akar. Úgy teszünk mintha nagyon felháborító lenne egy teljesen átlagos ruhában lévő lány egy teljesen átlagos képen.
Ha kimész az utcára, akkor néhány ember lát, néhány másodpercig. Az utcára, strandra, bárhova menésnek célja van: tartasz valahová, csinálsz valamit, pihensz, satöbbi. Elengedhetetlen része, hogy lásson, aki ott van, és nincs is ezzel probléma.
Amint viszont felrakod a picsanacis vagy fürdőruhás tested olyan képeken, amiken nincs semmi más, csak a tested, annak az a CÉLJA, hogy valóban MINDENKI lássa a tested. Semmi más nem szűrhető le belőle. És álnaív dolog azt hinni, hogy nem pont ezért nézegetik mások a képet, hiszen semmi más tartalom nincs benne, az egyetlen hozzádott érték az hogy csöcs, comb.
Hogy lassabban mondjam, hátha úgy megérted: hogy látnak az utcán, a cél velejárója, a másiknál maga a cél. Szerintem joggal teheti fel a barátja a kérdést, hogy miért célja az, hogy ismeretlen tömegeknek mutogassa a testét? És téged is kérdezlek, neked ez miért jó?
Persze pontosan tudom a választ: mert lájk kurvulsz, mert validációt ad, mert szét szivezik a barinők remélve hogy ők is cserébe kapják a sziveket, és csaholnak a kanok, minél több a meztelen bőrfelület. De ha valami kimaradt a képletből, kérlek egészítsd ki!
Úgy öltözködök ahogy akarok és ahogy nekem tetszik. Megnéznek? Igen, mindegy hogy mit veszek fel. Akkor miért ne öltözködnék úhy ahogy szeretnék és miért ne így fotóznám le magam? Teljesen mindegy mennyi időre néznek meg az emberek, megnéznek. Az is mindegy hogy pihenek vagy megyek valahová esetleg nem személyesen néz hanem csak egy képet.
Ha valaki féltékeny az csak magáról szól.
Nem fogom leírni ugyan azokat újra mert el se olvasod vagy csak sziplán úgy csinálsz mintha ott se lenne. Ez nagyon gyerekes.
1. Lekezelő és undorító a stílusod. Nem lehet érdemben vitatkozni senkivel ha az egyik fél olyan magas lovon ül hogy nem látom a tetejét. "Hogy lassabban mondjam, hátha úgy megérted" tényleg? Ilyen mélyre ne süllyedjünk már, kérlek.
2. Tényként kezeled a véleményed.
3. Eldöntöd mások helyet mit gondolnak és mit miért csinálnak. Ha valaki az ellenkezőjét írja az már hazudik vagy hülye.
Az egyetlen gondom ezzel az hogy egy ártatlan lányt manipulalsz és most azt hiheti egy rossz ember vagy könnyűvérü mert kirakott a netre egy teljesen átlagos, utcai ruhás képet.
Sajnálom de egy ilyen embert nem tudok komyolan venni, felesleges időt pazarilni.
Kérdező: Ha ezen kiakad valószínűleg későbbrosszabb lesz, kivéve ha változott rajta. Semmi rosszat nem csináltál.A te döntésed mit teszel, én személy szerint nem lennék együtt egy olyan emberrel akinek ez is kiveri a biztosítékot.
Persze, hogy úgy öltözöl, ahogy neked tetszik. Felőlem aztán bohóc orrot is viselhetsz, de ha a csajom vagy, megkérdezem, hogy miért?
Bontsd le nekem: azért öltözöl kihívóan, azzal a céllal, hogy megnézzenek? Miért akarod, hogy megnézzenek? Mi a célod vele? És a barátod mit gondoljon arról, hogy azt akarod hogy más férfiak megnézzenek?
Amit instára teszel ki, és semmi más nincs rajta, mint a tested, azzal egyértelműen az a célod, hogy megnézzék a tested. A korábbi kérdések újra előjönnek. Mi a célod ezzel, ha nem az, amiket a 37-esben felsoroltam?
Ha elkezdenél válaszolni alapvető kérdésekre, és nem olyan dolgok ellen érvelnél amiket nem is mondtam, előre lépnénk a beszélgetésben, és talán megérteném az insta ribulás pszichológiai hátterét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!