Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátom kiakadt, hogy egy ilyen képet töltöttem fel instára - szerintetek tényleg durva?
Emberek, nem kell itt egymást szídni, hogy ez meg az jó, az meg nem jó.
Mindenkinek más az értékrendje, ezt el kell fogadni. A lány barátjának ez nem fér bele, ez van. Ettől még nem kell bitófára küldeni. Nem ez az egy dolog határozza meg az egész személyiségét.
A kérdezőnek meg azt tudom javasolni, hogy ha nagyon nem tud a pasijával megegyezni, akkor szakítsanak és keressen olyan fiút, akinek ez belefér a világnézetébe.
Egyébként igaza van azoknak is, akik azt mondják, hogy nem látszik ki sokminden, viszont a lány pasijának is igaza van, mert sok perverz már ilyen képre is napi 3x kicsapja.
Egyébként meg, kedves kérdező, a párkapcsolatotokhoz semmi köze se nekem, se a többi GYIK "népének", valószínűleg rendelkezel te is meg a barátod is alap kommunikációs készséggel, szóval először szépen üljetek le ketten és beszéljétek meg a fennálló problémát.
Ha NAGYON nem juttok dűlőre, utána lehet elgondolkozni azon, hogy külön utakon folytassátok.
Nem.
Csak, ha párod van, minek mutogatott magad, mintha pasit akarnál gyorsan fogni.
Szerinted mi a kép üzenete?
"Itt a testem, picsanaciban, nézzétek"-en felül?
Mondjuk az, hogy szereti magát, és azt vesz fel amit akar, mert megteheti?
Nem minden azért van, hogy a tini fiúk nyáladzását kielégítse. Amúgy meg akinek nem tetszik valami, annak nem kell nézni. Bármikor kikövethetik a Kérdezőt is, szerintem nem fog megsértődni.
Szóval szereti magát, ezért mások validációját keresve mutogatja a testét? Értem. Logikus.
Mi van? Ezt csak te teszed hozzá. Rá van írva a képre, hogy önbizalomhiányos vagyok, de kiteszem ezt a képet, mert tudom, hogy neked tetszik, vagy mi?
Ez hol validáció keresés? Akkor ennyi erővel senki ne tegyen ki semmit, és ne is likeoljon.
"sok perverz már ilyen képre is napi 3x kicsapja."
A perverzeknek mindegy mi van rajtad
24
Ezt te képzeld bele. Ha nagyon bele akarok magyarázni valamit akkor annyit látok bele hogy jól érzem magam a ruhámban csinálok róla képet.
"Szóval szereti magát, ezért mások validációját keresve mutogatja a testét? Értem. Logikus."
Kinek öltözöl, magadnak vagy másnak? Nyáron hogy öltözzön fel? Az is mutogatás ha kimegyek az utcára, ha kint van a bokám leszakad az ég.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!