Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Csak idő kell neki?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak idő kell neki?

Figyelt kérdés

Van egy csaj aki szeret velem lenni, volt már csók tapi minden, és azt mondta hogy élvez, viszont nem rég mondta hogy maradjunk csak barátok és ezt azzal indokolta, hogy nem áll még készen semmi komolyra, nem hiszi hogy ő jó lenne most egy párkapcsolatban, és hogy nem akar engem megbántani azzal hogy ő nem szeret eléggé. És mondta hogy most nagyon össze van zavarodva.

Viszont az óta is ugyanúgy beszélgetünk meg minden, csak az intimitás most így nincs.

Ilyenkor a kapcsolat dolog felejtős vagy csak idő kell neki, hogy eldöntse mit szeretne?

2023. jún. 12. 16:35
 1/6 anonim ***** válasza:
90%
Felejtős.
2023. jún. 12. 16:36
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Hinni is lehet neki, aztán ha soká is még idő, akkor talán felfüggesztheted ezt a szándékodat.
2023. jún. 12. 16:50
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Lehet csak nem akarja, hogy ismeretlenül legyen bármi (+ magával sincs rendben). Először lehet ismerkedni kéne. Szerinted úgy működik egy kapcsolat ,hogy meglátod, tetszik, megcsókolod és már együtt is vagytok?
2023. jún. 12. 17:24
 4/6 A kérdező kommentje:
Bocsi ezt nem tettem hozzá, másfél hónapja beszélgetünk meg heti 3-4szer találkozunk
2023. jún. 12. 17:29
 5/6 anonim ***** válasza:
79%
Lerázott. Ez a szöveg általában ordas nagy kamu, hogy nem áll készen egy kapcsolatra.
2023. jún. 12. 19:13
 6/6 anonim ***** válasza:
81%

Attól függ, hogy hány évesek vagytok. Én nem rég utasítottam vissza egy olyan fiút, aki tetszett nekem. Mert ő idősebb is volt, és én még nem érzem úgy, hogy készen állnék egy kapcsolatra.

Viszont mostmár nem is beszéltünk, és szerintem nem is fogunk soha többé.

Hogyha meg nem jössz be neki, és ezért mondta akkor is felejtős.

Szóval szerintem mind a két módon felejtős.

2023. jún. 15. 23:48

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!