Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom azt szeretném hogy ne sminkeljem magam, de én csak sminkben érzem jól magam, mit tegyek?
*szeretné
Elírtam, bocsi
Mindketten végletesek vagytok az a baj.
Persze ha mentek valahova és mit tudom én ki akarod festeni magad hogy a pattanások meg a szemed alatt lévő karikák ne látszódjanak akkor oké, de hogy mondjuk szombat délutáni filmnézés közben is full sminkben legyél az engem is zavarna.
Szóval mindketten engedjetek egy kicsit. (Egyébként lehet mértéktelenül, vagy bohóc módon sminkelsz és ezért zavarja.)
Senkinek nincs beleszólása abba hogy a saját arcodra mit kensz.
Én a helyedbe közölném a fiatal emberrel, hogy ha nem tetszik neki, akkor keressen olyant aki nem sminkel.
Mit tegyél? Ha szeretsz sminkelni, akkor sminkelj. Ennyi.
Te dolgod
Egyébként, kipróbálhatod milyen nélküle, nem biztos, hogy szerencsés, ha ettől függ az önbizalmad
A kérdés, miért nem szereti ha sminekeled magad? Féltékeny, vagy mert így nem tetszel neki?
Nem ártana mindennek meg tudni az okát/alapját és megbeszélni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!