Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » A barátom azt szeretném hogy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom azt szeretném hogy ne sminkeljem magam, de én csak sminkben érzem jól magam, mit tegyek?

Figyelt kérdés
2023. jún. 3. 23:19
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:

*szeretné

Elírtam, bocsi

2023. jún. 3. 23:21
 2/13 anonim ***** válasza:
89%

Mindketten végletesek vagytok az a baj.

Persze ha mentek valahova és mit tudom én ki akarod festeni magad hogy a pattanások meg a szemed alatt lévő karikák ne látszódjanak akkor oké, de hogy mondjuk szombat délutáni filmnézés közben is full sminkben legyél az engem is zavarna.

Szóval mindketten engedjetek egy kicsit. (Egyébként lehet mértéktelenül, vagy bohóc módon sminkelsz és ezért zavarja.)

2023. jún. 3. 23:22
 3/13 A kérdező kommentje:
Nem, szerintem normálisan bánok a sminkkel, egy kis korrektor, alapozó, szempillaspirál, szemöldökceruza, és ennyi.. és nem viszem túlzásba
2023. jún. 3. 23:26
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagyok smink párti, de alapból a te dolgod.
2023. jún. 4. 08:06
 5/13 anonim ***** válasza:
85%
Szerintem is a te dolgod. Nálunk is ez a helyzet, ha nem megyünk sehová, akkor is egész nap ki van húzva a szemem és korrektorozok, csak közvetlenül alvás előtt mosom le, mert bűn ocsmány vagyok nélküle. Én meg azt szoktam neki mondani, hogy néha levághatná a szakállát teljesen, de ő meg erre nem hajlandó (teljesen jogosan, az ő arca, nem rendelkezhetek fölötte) szóval ez van, így is szeretjük egymást.
2023. jún. 4. 08:27
 6/13 anonim ***** válasza:
91%
Ez alapvetően a te dolgod és ehhez ragaszkodj is, de köthettek kompromisszumokat, hogy mondjuk csak akkor sminkelsz, ha elmentek otthonról, vagy valami ilyesmi.
2023. jún. 4. 08:31
 7/13 anonim ***** válasza:
95%

Senkinek nincs beleszólása abba hogy a saját arcodra mit kensz.

Én a helyedbe közölném a fiatal emberrel, hogy ha nem tetszik neki, akkor keressen olyant aki nem sminkel.

Mit tegyél? Ha szeretsz sminkelni, akkor sminkelj. Ennyi.

2023. jún. 4. 10:31
 8/13 anonim ***** válasza:
85%

Te dolgod

Egyébként, kipróbálhatod milyen nélküle, nem biztos, hogy szerencsés, ha ettől függ az önbizalmad

2023. jún. 4. 14:37
 9/13 anonim ***** válasza:
67%
Amikor vele vagy, használj keveset, mikor nem, ereszd szélnek magad.
2023. jún. 4. 14:53
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

A kérdés, miért nem szereti ha sminekeled magad? Féltékeny, vagy mert így nem tetszel neki?

Nem ártana mindennek meg tudni az okát/alapját és megbeszélni.

2023. jún. 5. 12:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!