Férfiak ti mennyire várjátok el a párotoktól, hogy sminkelje magát?
Figyelt kérdés
Én minimális sminket szoktam viselni, ha viselek. Úgy gondolom, ha valakinek tetszik egy nő, akkor alapjáraton is tetszik vagy nem is tetszik.2022. nov. 26. 15:05
1/5 anonim válasza:
Szerintem hót leszrják a sminket. Max annyi, hogy ne 2 kiló vakolat legyen a nőn, hanem ha lemossa azért felismerhetó legyen smink nélkül is.
Konkrétan nálunk én egyáltalán nem sminkelek. Olyan a munkám, hogy felesleges. Egyszer említette, hogy látna sminkben.
2/5 anonim válasza:
Semennyire,tetszik szép smink nélkül is.
3/5 mikeXxX válasza:
Alapjáraton nem èrdekel a dolog úgy tegyen ahogy jól èrzi magát !
De vannak bizonyos helyek vagy esemènyek vagy az ágyban nem baj ha vakolat is van nèha 😉!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!