Lányok, szoktatok venni valamilyen különleges fehérneműt Karácsonyra, vagy szerettek ilyesmit kapni a párotoktól?
Karácsonyra nekem fura lenne, oda nem illő.
Évfordulóra (nekünk karácsony után pár nappal van) kaptam már fűző+harisnya szettet, tetszett.
Én nem örülnék neki, mert biztosra tudom hogy nem tudnà a pontos mèretemet, és nem is tetszene az amit a pàrom vàlasztana.
Jól tudom hogy nincs ízlése ehez.
#1-es vagyok
Kiegészíteném a válaszom (az utánam válaszoló eszembe juttatta, hogy fontos lehet): mi közösen választottunk olyan holmikat, amik mindkettőnknek tetszenek, és tutira jó méret, kényelmes.
Lehet, hogy ha meglepetésként kapok egy random méretű és kinézetű göncöt, annak kevésbé lett volna sikere. :))
Kedves 2 es! Ez azért nem ilyen egyszerű szerintem. Nem biztos hogy nincs ízlése. Mindenkinek más tetszik. Lehet hogy neki az tetszett volna rajtad amit ő vett neked. Néha azért azt is vedd fel, ha egyáltalán rád megy. :) A méret ismerete már más kérdés.
Tényleg vegyetek akkor együtt, de minimum mond meg neki, hogy mentse el a telefonjaban a méreteidet. :)
39 F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!