Különleges sütemény vagy torta recept karácsonyra?
Méteres kalács torta:
http//pinterest.com/pin/365706432223739356/?source_app=android
Csinálj egy trüffeltortát, valódi belga csokiból, tejszínből. Nem olcsó, kicsit macerás is, de megéri, isteni finom és nagyon kiadós.:-) A tetejét díszítheted zöld marcipánból vágott fenyőformával, telerakhatod különböző ízesítésű és színű, saját készítésű trüffelgolyókkal. Vagy csinálhatsz csak golyókat, minél többfélét, és piramisokat raksz belőle. Itt vannak jó alapanyagok:
#2. Méteres kalács torta
Van egy igen finom süti receptem, három mézes lapból áll, az egyiket össze kell törni kis darabokra.A két lap közé vaniliáspudingos/vajas krém kerül, amibe meggyet teszünk és az összetört kekszet.Tetejére csokimáz.
Különleges, szép és nagyon finom. Kérésre a részletes receptet is szívesen leírom.
8!
Igen, érdekelne a recept.
9!
Elkernem tőled a svéd mandula torta, a torta della nonna és az Opera szelet receptjét, ha lehet.
Vörösbarsonyt csináltam már, nagyon látványos, de nekem egyáltalán nem ízlik, a családnak se jött be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!