Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mit vegyek fel, hogyan sminkeljek az elso randinkon?
Figyelt kérdés
Egy szamomra rettentoen fontos fiu elhivott randizni(!) Ő egy nagyon "termeszetes" ember minden szempontbol epp ezert gondoltam h nem egy atlag "randi smink+ruha" kene...raadasul azt sem tudom hova megyunk mert meglepi lesz...szerintetek mit vegyek fel es hogyan sminkeljek? 15/l2015. aug. 12. 21:03
1/3 anonim válasza:
Sminknek elég szerintem egy szempillaspirál, meg max korrektor ha van pattanásod, hogy azért mégse piros pötyikkel légy ott. :D Ruhát meg amiben jól érzed magad, úgyis meleg van, nem kell nadrágban lenni, simán mehetsz pl egy óruhában is, de persze ne mini ruci legyen. ::)
2/3 anonim válasza:
Enyhe smink, ha vannak pattanásaid, azokat fedd el. Ha természetes a srác (ahogy én is), értékelni fogja, ha smink nélkül is meg tudsz jelenni szépen és elegánsan. Ruhának, ha jó az alakod, valami egyszerűbb, szexisen elegánsat vegyél fel. Sok sikert! :) 18/F
3/3 anonim válasza:
Ruha: ami legfolul van. Konkretumot nem lehet mondani, mert te sem tudsz. Hiaba veszel fel nagyestelyit, ha kirandulni mentek...
Smink: minnel kevesebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!