Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kezdjek vele?
A barátommal 8 hónapja vagyunk együtt. Mostanában tök furán öltözködik. KB térdig erő fekete munkásbakancsot hord. Ami nem is az övé, nagy is rá és rosszul is all neki. Ehhez még vesz egy Techwear nadrágot, fehér inget, fekete mellényt és fekete földig érő kabátot. Ez nekem nagyon nem tetszik. Én nekem más a stílusom és mindig megbámulnak miatta az utcán. Nem tudom miért így öltözik. Engem zavar hogy mit gondolnak mások hogy milyen emberrel vagyok együtt. Amikor össze jöttünk nem így nézett ki. Most ilyen kabátot szeretne venni. Mondtam neki hogy felesleges erre pénzt kidobni mert utcára nem nagyon lehet felvenni de nem hallgat rám. Felmerült már bennem a szakítás mert még egyéb problémák is vannak vele (nem jár suliba, nem dolgozik, szülei bántalmazóak). De szeretem és szívem szerint nem szakítanék vele de ezt a stílust amit képvisel nem tudom elfogadni. Mert amikor összejottem vele nem ilyen volt. Egy sorozat hatására kezdett ilyen lenni. Ezeket mind neki is mondtam,illetve ha ezt a stílust szeretné képviselni akkor keressen mást. (Rólam annyit, hogy viszonylag jó Gimnáziumba járok, 3 nyelven beszélek, orvosi pályára készülök) Nem tudom mit csináljak. Valami tanács?
[link] (ezt a kabátot akarja megvenni)
16/l és 17/f
Senkire, aki egy gagyi popkulturális termékből próbál identitást építeni, vagy személyiséget kölcsönözni, mert sajátja nincs.
Nem is kértem, piszkálgasd magad.
Oh, szóval kérdező, ilyen dolgok miatt akarsz szakítani? Elnézést, de ezt nem lehet csak úgy nézni. Hogy mit kezdj vele? Fogadd el.
Engem is megszólnak, mert furán öltözködök, bár nincs barátnőm, és szeretem az animéket, és ezért is megszólnak, 22 éves fiú vagyok, eddig nem találtam olyan lányt, aki hasonlítana rám. De, kérdező, kövesd a jövőbeli példámat: Ne törődj az öltözködéssel, ne törődj azzal, hogy megszólnak/megbámulnak az utcán, külső embereknek nincs közük ahhoz, hogy milyen a párkapcsolatod.
Az hogy valaki ilyen és a stílusa, nem kell szeretni, sőt teljesen együtt tudok érezni, mert engem is zavarna, ha valakinek az utcai ruha= beöltözök egy karakternek, ettől függetlenül nem szabad ennyire elítélni. Nem tetszik oké, de az embert nem utasíthatjuk el csak ennyi miatt, de ha tényleg ilyen vagy tedd ahogy gondolod, de sztem nem helyes. Végül is a mai „menő” emberek is furán öltöznek, mégis sokan imádják. Az hogy mit szeret, és néz vagy mi a hobbija, és emiatt elítélni, azokkal nagyon nem értek egyet. Sokkal rosszabb, mintha csak beöltözök egy karakternek. Gyerekes az anime? Ugyan már kérlek! Nem vagyok egy animés, de életem legszomorúbb sorozata egy anime volt! És vannak nagyon idióta sorozatok, amik nem animék. Aki azt mondja anime gyerekes, az egyszerűen igazából semmit sem tud, csak keresi a hibát, kötöszködni akar, és élvezi, hogy egy adott csoport embert utálhat, vagy nagyobb rendűnek érezheti magát náluk, és ez roh@dt gyerekes. (Elnézést a csúnya szóért, csak az ilyen viselkedésből vannak a legtöbb társadalmi gondok) Nem szeretem ezt, ezért egy egész csoportot elítélek. Ezzel nem azt mondom, hogy szeresd azokat akik animét néznek, mert mondjuk én sem szeretem azt a részét, ahol szupererő, meg gonoszok, meg minden, mert nem éretlen, csak nekem érdektelen. És amiket eddig leírtam, azt azoknak üzenem, akik empátia nélkül tényleg elítélik, szóval csak az vegye magára aki úgy érzi hogy magára kell vennie. (És mielőtt valaki belémkötne, csak ezt a tulajdonságot utálom, nem azokat az embereket, akikben ez megvan)
A kérdezőnek: Ha tényleg szereted, maga a stílusa nem érdekelne, vagy hogy hogyan néznek rád, mert olyankor tényleg csak a párod érdekelne, és nem a többi ember. És hát minden hibát el tudsz fogadni benne, ha szerelmes vagy belé. Ha zavar hogy lusta, segíts benne, hogy szorgalmasabb legyen. Ajánlj munkákat, meg minden ilyesmi. Az ő érdekében tedd. De ha csak az zavar, hogy vajon a többiek hogy néznek majd rád, mert ilyen barátod van, akkor nem is szereted annyira. Ha tényleg kényelmetlen neked, és képtelen vagy elfogadni, vagy neked összeférhetetlen egy ilyen emberrel, akkor szakíts. Ha nem tudsz így már boldog lenni mellette, akkor már nem lehet egészséges párkapcsolat. Én nekem nincs párom, de ha a legjobb barátnőm beöltözne, nem zavarna nagyon, mert a közös idő fontosabb lesz. Sőt viccesen is fogadhatod. Persze tudom nehéz lehet, hogy mindenki titeket néz, és rosszakat sugdolózik, de próbálj nem ezzel foglalkozni. Igazából ilyenkor te a helyzetnél jobban túl reagálod, mert azt hiszed, hogy minden ember titeket néz, és mindenki nagyon rühelli, ezt be is bizonyították, de mondjuk nem az a fontos ki mit bizonyított be. Én pl csak fura arcot vágnék, és arra gondolnék, hogy fura ember, vagy viccesnek találnám, és csak mosolyognék és elkönyvelném magamnak, hogy ez egy fura jelenet volt, sőt akár lehet ez dobná fel a napomat, de nem fogom azt gondolni, hogy egy csökkent agyú lenne az az ember, és a mellette álló lányt meg észre sem venném. De ha te egy olyan ember vagy, aki nem túl lojális, és ő meg egy kifejezetten fura ember, akkor a szakítást ajánlom. Gondolom te is tudod milyen sz@r érzés, ha nem fogadnak el, és neked is fojtogató lenne. Sok dolgon csak a nézőpont, és a hozzáállás múlik.
Ui: A megfelelési kényszerrel egyáltalán nincs baj (bennem is meg van) csak sose vidd túlzásba. És ha pozitívan állsz hozzá, pl arra gondolsz, hogy az embik semmi egetrengetőre nem gondolnak, meg úgyis elfelejtik, akkor sokkal könnyebb és jobb lesz neked.
Infantilis, nem hozzád való, éretlen. Néhány éve biztos még Batman volt a farsangon, vagy Super Man.
Egy 18 éves lány már elhúz egy 17 éves fiú érettsége felett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!